Naime, beba mi ima 5 ipo tjedana i iskljucivo je dojen. Prvi mjesec je dobio 950 grama i dobro napreduje. Svaka pelena je mokra, a svaka druga je ukakana. Stavljam ga svaki put na drugu dojku ali u lijevoj ima vise od duplo manje mlijeka nego u desnoj, unatog tome sto je jednako na jednoj i na drugoj. Ta praznija dojka se doima ispumpano i mekano, kao da u njoj nema nista. Prilikom izdajanja da vidim koliko ima u njoj mlijeka sam u 20 minuta izdojila kojih 55-60 ml, dok iz punije izadje vise od 100 ml u 10 minuta. Takodjer, iz nje ide 1 mlaz samo, a iz punije idu 4!!! I najbitnije od svega, bebac se buni kada je na toj praznijoj strani. Zanima me kako da reguliram dojenje shodno ovom problemu?
Problem broj 2
Bebac ne zeli biti u polozaju za podrigivanje i zeli sisati vrat. To je radio od rodjenja pa sam to tumacila kao znak da je jos gladan. Medjutim nekad se prejede i dalje ne zeli podrignuti i onda bljucka iduca 2 sata povremeno. U nijednom od 3 polozaja za podrigivanje ne zeli podrignuti. Ima li tko nacin za doskociti tom problemu?