Results 1 to 50 of 61

Thread: Testiranje na darovitost u vrticu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Moje dijete je izabrano u tu grupu u vrtiću (godina prije škole) i plaćali smo mislim ...200kn. Nemam pojma da li su testirali sve. Mislim da nisu. Isto je sve bilo nekak poskivečki...
    U svakom slučaju, on je jedini išao iz svoje grupe. Radionica je bila bezveze i njemu dosadna. Vodile su je psihologica i jedna odgajateljica. On je logički darovit, što je najlakše istestirati.

Mene zanima kaj je s testiranjima sad u trećem razredu? Nikom ništa ne govore... Kaj je to testiranje samo radi testiranja?

Cubana's Avatar

Quote Originally Posted by andiko View Post
    Mene zanima kaj je s testiranjima sad u trećem razredu? Nikom ništa ne govore... Kaj je to testiranje samo radi testiranja?
    Mi smo krajem trećeg razreda dobili doma kovertu da su identificirani kao potencijalno daroviti i sazvan je roditeljski.
    Ovaj tjedan su krenule radionice. 2x mjesečno po 2 školska sata. U četvrtom, jel.
    Last edited by Cubana; 17.10.2018 at 13:07.

Peterlin's Avatar

Quote Originally Posted by andiko View Post
    Moje dijete je izabrano u tu grupu u vrtiću (godina prije škole) i plaćali smo mislim ...200kn. Nemam pojma da li su testirali sve. Mislim da nisu. Isto je sve bilo nekak poskivečki...
    U svakom slučaju, on je jedini išao iz svoje grupe. Radionica je bila bezveze i njemu dosadna. Vodile su je psihologica i jedna odgajateljica. On je logički darovit, što je najlakše istestirati.

U razredu mog sina u ovoj dobi samo je jedan učenik bio identificiran kao darovit, ali nije bilo nikakvih radionica - samo je učiteljica za njega imala poseban program. Inače, on je stvarno bio darovit (i danas je) i nadam se da će uspjeti u životu ostvariti sve svoje potencijale.

Što se tiče ostalih učenika, budući da se radilo o maloj školi (samo 2 razreda u generaciji) jednostavno nije bilo dovoljno klinaca za radionice.