Pokazuje rezultate 1 do 50 od 565

Tema: Visi razredi (5.-8.) - da li radite s djecom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Lili je pitala:
    INA - izvan nastavna aktivnost.
    Jos ide i povremeno na DOD (dodatnu iz HJ), ali na srecu to moze povremeno dolaziti.
    Lektira koju sam spominjala, on uopce kao da nema osjecaj koliko za to treba vremena.
    Onda kad je meni toga dosta, jer vidim da nema sanse da procita, napisem mu koliko je to strana dnevno, pa se iznenadi.
    Onda cita.
    Ne zelim ga pustiti neka ide i dobije 1, pa izvuce pouku.
    Smatram da je skola njegova odgovornost, ali postoji i odgovornost roditelja da dijete da nekakav maksimum od sebe.
    Problema nekih inace nema, osim slabe grafomotorike i to je razlog sto neke stvari ne stigne u skoli, nego zavrsava doma.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Onda kad je meni toga dosta, jer vidim da nema sanse da procita, napisem mu koliko je to strana dnevno, pa se iznenadi.
    Onda cita. Ne zelim ga pustiti neka ide i dobije 1, pa izvuce pouku.
    ja bih recimo rekla NJEMU da početkom mjeseca čim donese knjigu, izračuna SAM koliko bi stranica dnevno trebao pročitati da stigne, pa neka bira jel mu draže 30 str dnevno ili fino rasporedit pa po 10 str dnevno. Tako nekako. On sam može izračunat o kojem broju stranica se radi. Tu mislim da je zaista nepotreban tvoj angažman (famozna medvjeđa usluga), ti ga samo možeš priupitat za koju se opciju odlučio-koliko str po danu.

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno ja sam ocekivala da ce odustati od glazbene, ovu skolsku godinu.
    Nisam nista sugerirala i dijete je stvarno odustalo.
    S jedne strane mi zao, ali vidim da nije dovoljno zainteresiran.
    Moj najveci problem je sto je u pitanju drugi grad i tesko nam je uskladiti tu voznju.
    Na kraju ga prof nagovorio da nastavi, jer je prof bitno da ide, on je jedini upisao 3. razred tog instrumenta.
    čekaj i on na kraju ipak ide u glazbenu na nagovor profa a želi zapravo odustati? Anemona ja bih dijete oslobodila ove obveze.
    Imati slobodno nestrukturirano vrijeme je vrlo bitno, pogotovo ako dijete ta aktivnost ne zanima više (#čitam trenutno Danski odgoj djece# ). Čini mi se da i ovako ima dosta popunjen raspored.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.10.2018. at 11:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •