Pepi, naravno :D
Ali interesantno da joj to nije teško učiti koliko god je opsežno samo zato jer je profa stvarno organizirana, točno se znaju kriteriji, nema kašnjenja u gradivu, puno s njima ponavlja i nema problema.
Pepi, naravno :D
Ali interesantno da joj to nije teško učiti koliko god je opsežno samo zato jer je profa stvarno organizirana, točno se znaju kriteriji, nema kašnjenja u gradivu, puno s njima ponavlja i nema problema.
Posljednje uređivanje od čokolada : 10.10.2018. at 12:48
Zadace su: uvijek matematika, 1-2 puta tjedno hrv, radna iz prirode i geo (ako ne rjesavaju u skoli), ponekad eng i njem.
Zaboravila sam dodati da ima istu takvu prof. iz GEO i isto tako nema problema koliko god gradivo bilo opsežno.
A s druge strane ima problem s neorganizuranim nastavnikom koji udžbenik proširi s još 100 bezveznih podataka koje oni "love" i pišu, lekcije radi napreskokce, konstantno kasni s gradivom, često im ostavi da sami obrade neke lekcije, pa bude kaos. A ona se u kaosu slabo snalazi.
Posljednje uređivanje od čokolada : 10.10.2018. at 12:57
Dodatni rad van udzbenika, projekti, prezentacije - to je sve opcionalno i moj to u pravilu ne radi (nije da sam sretna zbog toga).
Koliko god djeca cvile da je ona zahtjevna,to će im se sve isplatiti u srednjoj.
Inače, sa curama ne znam da postoji škola(jedna je upisala srednju, jedna je maturantica) i tako je bilo tijekom dosadašnjeg školovanja.
Sa malim,koji doduše još nije viši razred, malo je drukčije. Samostalan je u pisanju zadaće, ali ga moram podsjećati za lektiru i tako neke sitnice. Možda se radi samo o prilagodbi sa boravka na smjensku nastavu. Vidjet ćemo.