Pokazuje rezultate 1 do 50 od 565

Tema: Visi razredi (5.-8.) - da li radite s djecom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pepi, naravno :D
    Ali interesantno da joj to nije teško učiti koliko god je opsežno samo zato jer je profa stvarno organizirana, točno se znaju kriteriji, nema kašnjenja u gradivu, puno s njima ponavlja i nema problema.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 10.10.2018. at 12:48

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Zadace su: uvijek matematika, 1-2 puta tjedno hrv, radna iz prirode i geo (ako ne rjesavaju u skoli), ponekad eng i njem.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ali interesantno da joj to nije teško učiti koliko god je opsežno samo zato jer je profa stvarno organizirana, točno se znaju kriteriji, nema kašnjenja u gradivu, puno s njima ponavlja i nema problema.
    Zaboravila sam dodati da ima istu takvu prof. iz GEO i isto tako nema problema koliko god gradivo bilo opsežno.
    A s druge strane ima problem s neorganizuranim nastavnikom koji udžbenik proširi s još 100 bezveznih podataka koje oni "love" i pišu, lekcije radi napreskokce, konstantno kasni s gradivom, često im ostavi da sami obrade neke lekcije, pa bude kaos. A ona se u kaosu slabo snalazi.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 10.10.2018. at 12:57

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Dodatni rad van udzbenika, projekti, prezentacije - to je sve opcionalno i moj to u pravilu ne radi (nije da sam sretna zbog toga).

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko god djeca cvile da je ona zahtjevna,to će im se sve isplatiti u srednjoj.

Inače, sa curama ne znam da postoji škola (jedna je upisala srednju, jedna je maturantica) i tako je bilo tijekom dosadašnjeg školovanja.

Sa malim,koji doduše još nije viši razred, malo je drukčije. Samostalan je u pisanju zadaće, ali ga moram podsjećati za lektiru i tako neke sitnice. Možda se radi samo o prilagodbi sa boravka na smjensku nastavu. Vidjet ćemo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •