Pokazuje rezultate 1 do 50 od 565

Tema: Visi razredi (5.-8.) - da li radite s djecom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Pa u srednjoj masa djece ide na instrukcije, puno ih se priprema za maturu. Ne vidim tu bitnu razliku..
    Odlično zapažanje. I nikomu to nije čudno ni sumnjivo.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Odlično zapažanje. I nikomu to nije čudno ni sumnjivo.
    meni je

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Da mi tata nije kupio minijaturni stančić kad sam pozavršavala sve studije, mogla bih se slikati s minijaturom od prosvjetne plaće u prvoj pol. '90.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jednom je Mujica pisao o bistroj kćerki koja se pubertetski pogubila u višim razredima OŠ pa je bila rasprava je li OK pružiti joj šansu plaćajući privatnu gimnaziju. Lako je pametovati dok nisi u tim cipelama.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jednom je Mujica pisao o bistroj kćerki koja se pubertetski pogubila u višim razredima OŠ pa je bila rasprava je li OK pružiti joj šansu plaćajući privatnu gimnaziju. Lako je pametovati dok nisi u tim cipelama.
    ja bih joj platila . Čak i digla kredit za to- jer su bome te školarine skupe

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Poanta je da svatko podupire svoje dijete na način koji smatra najboljim/jedinim mogućim u tom trenutku.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Poanta je da svatko podupire svoje dijete na način koji smatra najboljim/jedinim mogućim u tom trenutku.
    Otišli smo daleko, predaleko od kako pomoći djetetu da se organizira i nauči učiti.
    Ali da, u najboljoj namjeri često roditelj odmogne svom djetetu. Recimo jako je lijepo kada te dočeka skuhan ručak i kad ti netko može pričuvati djecu, pomoći oko kućanskih poslova no često to zna preći granicu pa dječica od 30 i kusur nisu u stanju sve ishendlat (posao, djecu, kućanstvo) bez pomoći roditelja. Ili malo pomogne financijski, što je prekrasno ali opet ne preći granicu da si ovisan o roditeljima.
    Tako i učenje, moj danas nema DZ, da sam ga sinoć postrojila i rekla pregledaj torbu, sad tu da i ja vidim (to uključuje i pregledavanja bilježnica) napisao bi ju pa makar i u deset navečer no nismo i evo minusa, to je drugi, još jedan minus i to je jedinica.
    Ne smatram da sam ja sada nešto posebno leđa podmetnula umjesto njega, samo sam ga podsjetila.
    Nekom je to previše, nama je to svakodnevica.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tako je.
    Svi mi želimo najbolje za svoju djecu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •