Pokazuje rezultate 1 do 50 od 565

Tema: Visi razredi (5.-8.) - da li radite s djecom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se sjećam svog djetinjstva i mladosti - bistro dijete bez poteškoća.... Shvatila sam da treba učiti tek na početku studija
    Peterlin nikad ne bih ovo rekla za tebe (poznajući te ovako s foruma), al oprostit ćeš mi fakat si iznimka, mislim da prosječno dijete shvati ipak ranije da treba učiti za školu, a ne sa skoro 20 godina

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin nikad ne bih ovo rekla za tebe (poznajući te ovako s foruma), al oprostit ćeš mi fakat si iznimka, mislim da prosječno dijete shvati ipak ranije da treba učiti za školu, a ne sa skoro 20 godina
    Eh, učila sam ja i prije, ali nisam kužila važnost organizacije. S 20 sam to shvatila i učinkovitost učenja je bila automatski višestruko veća. Mene nisu natjeravali u osnovnoj, u srednjoj sam se znala zaletjeti i preračunati, ali to je normalan proces učenja vještine učenja, hehehe... Popušila sam oslobađanje mature zbog toga i pala 2.godinu studija, ali isplatilo se. Te spoznaje su više pomogle mojoj djeci nego meni, ali trebalo im je, naročito mlađem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •