zanima me ima li itko krevet od metalnog okvira - dakle onaj koji nije od drva.
jesu dobri, jesu čvrsti, isplati li se ta kupnja?
p.s. ne zanima me radi vezanja lisičinama![]()
zanima me ima li itko krevet od metalnog okvira - dakle onaj koji nije od drva.
jesu dobri, jesu čvrsti, isplati li se ta kupnja?
p.s. ne zanima me radi vezanja lisičinama![]()
ne znam tocno no mislim da mozes naci sasvim dobre sto se kvalitete tice...
no, jednom sam u jednoj knjizi koja se bavi namjestajem i rasporedom energija u kuci procitala da je za krevet bolje da nije od metala jer oni privlace i jako su dobri vodici raznih energija (npr.podzemne vode i sl.) a za miran san to nije pozeljno... a drvo (ima cak i koje je najbolje ali se ne sjecam) je od svih materijala za krevet, kao, najbolje...
:shock: Mejra ima metalni krevet.lucky day prvotno napisa
Potpisujem ovo gore, čak se ne preporuča osobama koje boluju od migrena. Ja sam oduvijek htjela imati takav krevet, ali s obzirom da i suprug i ja imamo migrene, propala solucija. :/lucky day prvotno napisa
klinci spavaju na onim vojnim krevetima s metalnim nogama dok je sredina (ono ispod madraca) neka tanka daska (nije daska nego neka presana inacica) na metalnom okviru.
mm i ja imamo madrac na metalnim nogarama i okviru s drvenim latoflexom. nemamo okvir kreveta nikakav. samo nogare i madrac.
no, dakle, dobro da smo zivi![]()
evo imam ja.
odličan je.
ono šta me navelo da ga kupim je šta takav ne može škripat. uvijek sam imala fobiju prema krevetu mojih staraca - ono, visok sa tankim nogicama. i sav nekako labav![]()
u svakom slučaju bi izbjegavala metalne krevete
aaaa djeca se znaju gadno opalit na željeznu stranicu takvog kreveta...a bez potrebe
ma slažem se, ali zar se isto tako ne mogu opalit i u drveni kut kreveta :?tira prvotno napisa
kod mog je sve nekako oblo, zapravo i nema nikakvih kuteva. a stranica - ona koja viri sa strane madraca, široka je nekih 5 centimetara. mislim, stvarno bi trebalo dobro naciljat :/
"mi no lajki" metalne krevete. djeluju mi hladno... brrrr...
ja sam cijelo djetinjstvo spavala na home made metalnom krevetu, očuh mi ga sklepao
e, a dal ima posljedica...![]()
ajde, ima metalni i dobrih strana.
ne čuju djeca koliko se volite :D
ih! k'o da se to u krevetu radi![]()
ups, odoh ja u off-topic! mlotek!
ovo i ja znam, mislim da sam u feng shui nekoj knjizi čitala.lucky day prvotno napisa
tak da ga ja zbog toga imala i zbog Amaltheinog "mi no lajki"...
Krevet ima drvene noge i postolje ali je okvir od metala. Sto se tice udaranja od krevet to ne radi jer sam joj okolo zavezala njen stari bumper iz krevetica.
Ima puno toga sto neznamo, a mislimo da smo iznimno pametni.![]()
da,"tak da ga ja zbog toga imala"buca prvotno napisa
![]()
tak da ga ja zbog toga ne bi imala, ali i zbog Amaltheinog "mi no lajki"
Uzemlji...ili.... Stavi ispod kreveta tepih s metalnom mrežom - Faradayev kavez..nit' E od elektromagnetskog polja..lucky day prvotno napisa
![]()
ja razmišljam da kupim samo podnicu i madrac. mrzim krevete.
i potpisujem sve o metalnim krevetima i lošoj energiji.
Mi imamo ovaj krevet i jako smo zadovoljni.
mi spavamo na 'podnici' i madracu... ja od svoje 12,13god...
sad nam je podnica dvije palete s gradjevine... pobruse se i prefarbaju ak hocete...
i mi neko vreme spavamo samo na madracu. sad bar ne mislim da li ce novi da ispadne iz kreveta, a i nisyta se ne cuje!
Sanja prekrasan ti je krevet. Meni su metalni kreveti uvijek bili tak lijepi i romantični, ali naravno da i mi imamo drveni krevet.Sanja prvotno napisa
postoje i obloženi kreveti niskih stranica na koje nema šanse da se dijete opali, ne samo da se neće udariti, već i ublaže pad...
Je l' da kak se ukusi razlikuju? Ja npr. nikad ne bih kupila takav krevet. Malo mi je too much kičasti...brigita2 prvotno napisa
meni ne izgleda loše,ali ne bih nikad mogla u njemu zaspati.
bilo bi mi neudobno.
ja si ne smijem ni pomisliti šta bi sve ja povješala po onim stranicama![]()
andrea prvotno napisa
luda si! al potpisujem, hehe
Udobnost kreveta ovisi o kvaliteti podnica i madracima, a ne o okviru.buca prvotno napisa
Andreaodvalila sam!
Mislim kao i buca.
a ovo neudobno mi je psihički, a ne fizički. Nekak mi je hladno spavati u metalnom krevetu, pa i na +40.
Meni bi i krevet od čavala bio dobar samo kad bih na njemu mogla prospavati jednu cijelu noć bez cica-kornera...
Moj krevet ima okvir 2.15 puta 2.30, madrac 180*200, boja wenge i strastveno te bezobrazno i izazovno zove na odmor...ali džaba..previše stanovnika..i da...iz samog okvira vidiš da se ugodno možeš odmoriti...meni je estetska impresija prostora fundamentalna za odmor, zato mi je i spavaća soba jedini propisno uređeni prostor u stanu.
Metalni kreveti me asociraju na dvije stvari jednu ružnu i jednu lijepu..ružna: bolnica..lijepa...Antonio Banderas, povez na očima i lisice![]()
Sanja prvotno napisa
ma kužim,ali sam taj metal mi stvara neugodu,prehladno mi je to
To je drugo ako je riječ o feelingu.buca prvotno napisa
Ja sam si jako, jako dugo željela metalni krevet, ali nam u zagrebački stan nikako ne paše, pa u njemu imamo običan krevet. U Beču smo si priuštili metalni, jer je stan kao stvoren za njega - ogromna spavaća soba, puna svjetla, strop visok oko četiri metra... Imamo super podnice, a mm si je dao truda oko kupovine madraca, najprije se detaljno informirao (to je totalna znanost ako hoćeš kupiti stvarno dobar) i sad spavamo k'o veliki (ako nas klinke ne bude).
Kužim da nekog metalni kreveti asociraju na loše stvari, ali ja nikad nisam imala asocijaciju na bolnicu ili tako nešto i samo sam čekala priliku da si kupim takav krevet i ispunim si želju. 8)
bi li podelila sa nama tu znanost o madracima.Sanja prvotno napisa
ako nije za ovaj topic (ja mislim da je sasvim o.k.)moze li preko pp
Kažem, mm se informirao o tome, tako da ja nisam nešto upućena, ali znam da postoji hrpa različitih vrsta podnica i jako, jako puno različitih madraca koji se dijele najprije prema vrsti punjenja, pa prema mekoći ili tvrdoći i slično i dosta je teško izabrati onaj koji ti najviše odgovara. Mm je danima čitao razne siteove sa savjetima o odabiru i održavanju madraca, ali ja ti na žalost nemam linkove, jer je on to čitao na svom starom kompjutoru. Da imam, rado bih ti pomogla.sandy prvotno napisa
![]()
Sanja krevet je divan!!!!!Baš onako-romantičan![]()
![]()
![]()
Ja isto nemam metalni,ali namjeravam iduće godine kupiti....
podižem. a što je s drvenim krevetom čije drvene podnice imaju metalni okvir? uzeli smo te podnice jer se mogu podizati, pa ispod njih imamo još i mjesto za posteljinu i sl. Da ih mijenjamo? MM će me u top strpati....
hrčkić, imaš i tu o metalnim krevetima:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=34715
Imam metalni krevet kupljen u neckermannu prije 6-7godina, još uvijek u super stanju i još uvijek dosta moderan dizajn.Andora prvotno napisa
Kad bi išla kupovati novi krevet opet bi kupila metalni, jer su mi oni večinom puno ljepši dizajnom od drvenih iako sada već ima i jako lijepih drvenih kreveta.![]()
i mi imamo metalni krevet, onako art izvedba, kupljen kod nas u domusu, izrada Oriolik!
Bas je lijep i ima latiflex podnice sa metalnim okvirima!
I isto smo dobili vec puno komentara o stetnosti, ali eto...
link, nas krevet, zove se toronto:
http://www.oriolik.hr/index.php?cid=...catalog&sid=14
samo sto smo kupili normalni jogi (160x200) !!
Ovo sto se dobije u kompletu je dosta lose za ledja!
Ali linija kreveta je fora!![]()
Jedino sad nam je problem sto nije ispod kutija za posteljinu, nego guramo kutije ispod! jer nemamo kamo sa stvarima!
mel koja je cijena???
ma to mi kupili prije 4 god. !!!
Cijena je bila tada oko 3.600,00kn !!!
Ovisi naravno o velicini (nas je 160x200) i to je mislim najveci!?
i nas je u tamno plavoj boji,
mislim konstrukcija je kao na slici crni metal + drveni detalji,
dok je platneni dio tamno plavi, nije bijelo kao na slici!