-
Bubilo, trina.. zato bas i kazem da he do sustava a ne doktora. Nisam ja trazila nuzno odgovore u sta ce se bolest razvit ili kada ce proci (jesam jadnu maju
) dok smo jos bili skroz novi i preplaseni). Al smeta me sto bilic nije 2min odvojio da nam kaze koje su pretrage radene. Nego nas je uveo i rekao za sada nema tragova malignih bolesti. Najezis se na to. I onda izadem van i vidim da je raden kariogram i procitam da se on radi da se vidi dal je neka vrsta raka prouzrocila promjene na krimosomima. I onda sam se pitala zasto i dalje kopaju po tome kada smo na punkciji prije 2mj iskljucili leukemiju. No onda sam zvala citogenetiku i rekli su mi da je kariogram jos tada bio raden a sasa su dosli nalazi. I to me naravno smirilo. Eto, samo mi trebaju koje se pretrage rade i zbog cega. Isto tako nalaz torcha mi je stigao na adresu i pokazao da je imala parvovirus (koji uurokuje neutropeniju). Punoo bi mi zivaca ustedili samo da su mi rekli za taj nalaz i za parvovirus. A nisu. Npr sestra mi je bila trudna u vrijeme kad je mala to imala..i da sam znala da ima, ne bi se druzila s njom jer moze biti opasno za trudnice.
To me smeta.. aliiiii njih ceka toliko malih bolesnih pacijenata da jednostavno nemaju vremena sve svakome objasnjavati.
Hprpic..nama su prvo ponudili punkciju. Ja sam prihvatila da samu sebe smirim iako je bilo gotovo sigurno da je neutropenija u pitanju.
Ako zelis znati vise mozes mi se javiti u pm pa cu ti svoj broj dati da pitas sve sto te zanima.
Bubilo, hvala ti..vec se cujem s par cura ali ako ti ne bi bio bed poslati mi njezin kontakt u pm. Uvijek dobro dode vise misljenja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma