-
Nema frke, Daria, evo ja sam ti nakon 1. stimulacije imala jako produljene cikluse - inače su mi bili nepravilni i znali varirat (tipa najčešće 32-35 dana, koji put (tipa 1 godišnje) i do 60-tak dana - mikrocistični jajnici). Nakon prve stimulacije sam imala 3 ciklusa od 45 dana, bez ikakvih simptoma PMS-a, nakon te prve stimulacije mi je bio ostao 1smrzlić i dr. L mi ga je mislio vratiti odmah nakon stimulacije (bez potpore klomifena) - pratio mi je na UZV folikulometriju do 26 dc i ni naznake od folikulogeneze. Definitivno znam i od ostalih curki da se ciklus nakon stimulacija, pa i nekoliko njih znaju produžiti, nekima se i skrate, na nekima ostane normalno.
Inače, nakon stimulacije, ja obično procurim 2-3 dana nakon što prestanem stavljati utrogestan. I btw, ja sam ovaj put imala 39 menopura, tako da se i ja brinem kako će to izgledat i vjerojatno ću do 9. mjeseca stić odradit tek jednu mengu (sad mi je došla 4.6.). Razmišljam se pitat dr. L-a unaprijed da li da mi da npr. dabroston ili utrogestane da se to malo unormali i da to izbjegnem, ali vidjet ću, vjerojatno ću u 9. opet na klomifen pa će me možda htjeti malo odmoriti od terapije.
Koliko si j. stanica dobivala na s klomifenom dok si radila AIH? Upoznala sam nekoliko cura na VV-u koje su bolje reagiravale na klomifen, nego npr. na gonal (s klomifenom 2 stanice, s gonalom 1), tako da se i to događa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma