-
S time i mi muku mučimo cca 8 mjeseci. Isto uredno skinuo pelenu sa 2,5 godine i dnevnu i noćnu. Nakon cca 3 mjeseca, počeo noću zapišavati krevet i to po dva puta ponekad. Stolica svaki dan uredna. Nema što nismo isprobali. Od toga da mu poslije 18 sati dajemo samo vodu i to na kapaljku (osim vode i mlijeka ništa drugo ni ne želi piti), izbjegavanja tekuće večere, citrusa, slatkoga, do toga da ga dižemo u toku noći na pišanje. Apsolutno ništa, ali ništa nije pomoglo, osim ovog dizanja, no ni to nije dobro rješenje, jer ga uopće ne možemo do kraja probuditi i nije ni svjestan da je bio na WC-u. A o našem umoru, jer se dižemo jednom u 2 i jednom oko pola 5 da i ne pričam. To nam je već postala čista mehanika. Na popodnevnom spavanju sve ok. Baš mu rijetko pobjegne, a zna čoriti i po 3 sata i to nakon obilnog ručka. Krvna slika i urin uredni. S kime god da sam se konzultirala (tete u vrtiću, pedijatrica), kažu mi da je to do 5. godine života normalno i da se tek nakon toga dijete šalje na pretrage. Da postoji mogućnost da je ili mjehur slabijeg kapaciteta ili dijete toliko čvrsto spava, da naprosto ne kuži da mu se piški i da do pete godine nitko to ne gleda kao neku poteškoću.
Hebeš nenaspavane starce i tonu zapišane posteljine
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma