Pokazuje rezultate 1 do 50 od 210

Tema: Tromesecna beba / Zabrinuta mama moli za iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Moj stariji sin je imao sličan problem. Jedno oko mu je bježalo prema van, pa je izgledalo kao da skreće pogled. Kasnije je dobio dijagnozu slabovidnosti i strabizma. Išli smo s njim na vježbe od rane dobi nekoliko godina i stvar se dosta dobro popravila. Nosi naočale zbog dioptrije (kao i otac i majka i brat, hehehe) a oko mu pobjegne vrlo rijetko, kad je jako umoran.

Možda ne bi bilo loše da odvedete dijete dječjem oftalmologu. Mi smo dobili uputnicu kad je dijete bilo u dobi od 2 godine i rekli su nam da smo mogli doći i ranije. Tako da ne bi škodilo provjeriti. Te smetnje se uspješno liječe ako se dođe na vrijeme..
    Hvala puno na savjetu, drago mi je sto je vase dete sada mnogo bolje. Trazila sam i pregled oftamologa ali sam dobila odgovor da je bolje sacekati , jos je mali i rezultati pregleda ne bi bili pouzdani.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Maja81 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala puno na savjetu, drago mi je sto je vase dete sada mnogo bolje. Trazila sam i pregled oftamologa ali sam dobila odgovor da je bolje sacekati , jos je mali i rezultati pregleda ne bi bili pouzdani.
    Da, to se rijetko radi prije nego dijete može samostalno sjediti, u dobi od osam, devet mjeseci. Nije problem pričekati do prvog rođendana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •