Citiraj Miki92 prvotno napisa Vidi poruku
Maja jel se kod vas stanje sta promjenilo?
Devojke izvinite, odgovaram kasno ali ne dobijam obavestenja kad mi stigne poruka . Iz kojeg razloga ne znam. Kod nas je situacija ista, dakle- kad je ispred mene, kada ga podignem i sl.skrece pogled. Upravo kao da mu je neprijatno da me gleda. Ali dok lezi prati sve, place kada vidi da odlazim iz sobe, poceli smo sa baaaa baaaa, taaaa taaaa , daaaa, vojnicki puzimo ali jos ne sjedimo samostalno. Mi sad imamo 8 + mj. Uglavnom se okrene kada ga zovemo po imenu ali ne uvjek. Posjetili smo neuropedijatra i on je konstatovao da se beba normalno razvija. Muz mi kaze da ja mnogo ocekujem od bebe njegovog uzrasta. JaVas razumijem ali vas bebac je jako mali. Uzivajte sa njim, vjerujte mi promenice se to. I nemojte brinuti previse, propusticete neke bitne momente sa vasim bebcem( govorim vam iz iskusta). Moj problem je sto ja uvjek uporedjujem sa drugim bebama istog uzrasta,
trenutno sa komsijinom bebom koja puzi cetvoronoske i sjedi cvrsto . Mi jos to nismo savladali. Ali ja dajem sve od sebe, igramo se, puzimo zajedno, igramo... Bice valjda sve kako treba. Ako vam treba neki savjet misljenje, iskustvo tu sam . Sorry ako kasno odgovorim ali nekad se desi da danima ni ne procitam postu. Sve najbolje i samo se opustite. I uzivajte u svakom trenu sa vasom bebom