Miki92 prvotno napisa
Da je ovakva kao moj sigurno bi to i prije primjetila moj u uspravnom polozaju kad ga neko nosi nema nikakva interesovanja za bilo koga nikog ne pogleda. Dok lezi sve ok gleda smije se. Cim ga podignem druga prica ja kad progovorim on se raduje i otima se od muza ali ne dize glavu da vidi ko stoji ispred njega.
Ja sam stvarno psihicki lose i nadam se da pola tih stvari umisljam i da ce doci na svoje. Nekad se napunim energijom i onda opet padbem u depresiju. Ali vi se ne brinite ako rado sve to sto kazete ako je samo kontakt ocima u pitanju nije nista. Radite na kontaktu igrajte se ku kuk sakrijte lice pa pokazite. Pjevajte puno pjesmice pricajte price. To je sve sto mozete i igracke obavezbo uvijek u visini glave dajite. Moj stariji koji je ok vec sam vam pricala kad ga stavim na krilo da igram tasi tasi on je gledao ruke ili u prsa a sad je sve ok kazem ti ne gleda i dalje kad je tako blizu osim ako mu ne kazem gledja me u oci onda gleda. Ali sve je uredu zato ne brinite se. Ja sam cak dijete vodila neuropsihijatru sa 14 mj pa mi je rekla da meni treba neuropsihijatar, pa sam ga vodila na procjenu po Ados dijagnostici za autizam jer nisam bila mirna. Ali eto hvala Bogu sve ok. Nadam se da ce to biti i sa ovom bebicom a i sa vasim tako. A i pulinka ti je dobro rekla cim mozes izadji ili ostavi bebu da napunis baterije. Roditeljstvo stvarno iscrpi svaki atom snage