Pokazuje rezultate 1 do 50 od 210

Tema: Tromesecna beba / Zabrinuta mama moli za iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To je zaista jako, jako loše, i za majku i za dijete. Zato se ove žene koje tu pišu o brizi za bebe od tri mjeseca stvarno trebaju malo trgnuti, jer ovo što pišu baca na paranoje. Ali da je strah od autizma žalostan, što kaže pulinka, e pa bome nije žalostan, nego je sasvim normalan.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    To je zaista jako, jako loše, i za majku i za dijete. Zato se ove žene koje tu pišu o brizi za bebe od tri mjeseca stvarno trebaju malo trgnuti, jer ovo što pišu baca na paranoje. Ali da je strah od autizma žalostan, što kaže pulinka, e pa bome nije žalostan, nego je sasvim normalan.
    Ja se slazem s tobom. Ne vidim nista romanticni u bilo kakvoj poteskoci. Ali ne vidim niti tragediju. To je zivot.

Ali paranoja je gadna stvar. Treba iskljuciti postporodajnu depresiju . Ne vidim nista dobro u tome da majke hrane jedna drugu sa svojim strahovima i to prenose na djecu.
    Mislim da je to takoder bolest.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ali paranoja je gadna stvar. Treba iskljuciti postporodajnu depresiju . Ne vidim nista dobro u tome da majke hrane jedna drugu sa svojim strahovima i to prenose na djecu.
    Mislim da je to takoder bolest.
    Ovo i ja mislim, ali nisam htela da nastavljam dalje.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jasno, nitko to ne voli cuti da nije u pravu i da je moguce problem u njemu, ali zao mi je...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ali da je strah od autizma žalostan, što kaže pulinka, e pa bome nije žalostan, nego je sasvim normalan.
    Meni nije normalno da se osoba koja je po struci defektolog boji autizma na taj način i u toj meri da ne spava noćima. Ali možemo se složiti da se ne slažemo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •