-
Ljudi bre, pa kakvi su ovo komentari? Drage zene, ne budite teska srca, pa i da je paranoja trebate pomoci a ne otezavati i pisati da ne razumete neciju brigu. Tacno je da mozda bezrazlozno brinemo ali ipak BRINEMO, ako nemate lepu rec,zaobidjite post.
Niko nije na ovom forumu otvorio neku temu jer eto nema sta drugo da radi. Zena je nesto primetila i nije glupost, moguce samo da je vise uplasena pa strah govori iz nje kao sto ie i iz mene, ali tu smo da pomognemo lepim recima, da razumemo i damo savet , a ako nemamo bas nista onda treba cutati. To je kao da je neko gladan trazio koru hleba od vas, a vi proucavate dal je mogao jesti i zasto nije. Ako imate dajte ako ne zaobidjite post, ne osudjujte. I meni je gore zenica napisala da ,po njenom misljenju, preterujem i da pottazim ipak vreme za sebe jer joj se cini da mi to treba, i ja sam se zahvalila, svako misljenje uvazavam samo ne otezavajte nerazumevanjem. Kao sto sam napisala, radim u decijoj bolnici, pa niste svesne kakva glupa pitanja mi majke postavljaju, ali nikad im se nisam smejala niti pokusala da razumem, ne interesuje me zasto pitaju meni je bitno da budu spokojne kad im odgovorim na najstrucniji moguci nacin.
Pozdrav i nekad nismo svesni koliko nase malo nekome mnogo znaci .
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma