Pokazuje rezultate 1 do 50 od 210

Tema: Tromesecna beba / Zabrinuta mama moli za iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Ivana1989 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo drage mame da napisem update. Znaci ovako, u ova dva mjeseca napredovao je. Kontakt ocima jos uvijek kratak, s time da nekoga ne zeli ni pogledati. Veseli se tati, baki, tetki. Voli pse i jako im se veseli. Dize rukice da ga se podigne, ali pritom gleda u pod. Razumije jednostavne naredbe kao sto su: dođi, drži, ne ne, vidi i daj rukicu. Jucer je poceo i pljeskati. Puze i dize se na noge, napravi par koraka. Sada cekamo pokaznu gestu i prve rijeci. Poceo je i brbljati vise, spajati slogove: ba ba, di di, da da, ge ge. Sve u svemu, cini mi se da polako napreduje i nadam se da ce biti sve ok. Kako vasi malisani?
    Ej Ivana hvala ti sto si nam se javila. Kod nas je isto jos uvijek izbjegava kontakt u uspravnom polozaju dok lezi prati ali ne u svakom uglu i tu ako pridjem blize ne gleda. Jako mi se obraduje kad odem negdke pa se vratim cak ako cuje mi glas a ne vidi me pocne plakati. Nadamo se da ce biti dobro. Drago mi je zbog vas javljajte nam opet novosti.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Dobro je da ti se obraduje i sto place za tobom. Moj isto place kada odem iz sobe, a place i za bakom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •