Maja81 prvotno napisa
Zene moje, izvinite sto me nije bilo dugo, kako ne dobijam notifikacije da imam poruku tako nisam ni ulazila ovdje, pocela sam raditi pa ne znam kud’ cu prije Mi nismo isli oftamologu, malac i dalje ne voli kad mu se neko priblizi , odmah okrene glavu ali nas doktor smatra da nema potrebe ici oftamologu. On je sad vec djecak od 13 mjeseci, govori mama, deda, baba, njam, brm....ima pokazni gest , jako je vezan za mene i place kad god vidi da me nema. Poceo je od prije nekoliko dana da slaze kocke jednu na drugu. Ne prica mnogo ali razumije dosta kada mu se obracam, voli zivotinje posebno mace . Nemojte se brinuti previse jer sve to dodje na svoje, svi smo razliciti , neke bebe su naprednije u pocetku ali ostale ih cesto sustignu u zivotu. Bitno je da se osjecaju voljeni i zasticeni. Nadam se da je i kod vas sve u najboljem redu . Miki, Worried i ostale zene - ako se ne javim odmah ne zamjerite ali tu sam za sve sto treba. Da, vidim worried mi je napisala da imam PP ali nazalost ja ili je ne umijem naci ili nemam pp.