Pokazuje rezultate 1 do 50 od 210

Tema: Tromesecna beba / Zabrinuta mama moli za iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Dok čekaš Maju da se javi, evo baci pogled na stari topic o suznim kanalima - možda nađeš nešto zanimljivo: http://forum.roda.hr/threads/72197-Upala-oka-ili-za

Ako misliš da treba zatražiti specijalistički pregled, uredno zatraži od pedijatra uputnicu. Najgore što se može dogoditi je "puhanje na hladno" tj. da odete oftalmologu prerano ili bez potrebe, ali ako djetetu treba nekakva terapija, dobit ćeš upute "Javite se za 6 mjeseci" ili "krećemo odmah s tim i tim lijekom....". Poslušaj svoj osjećaj. Sretno!
    Hvala Peterlin. Mi smo vec bili kod oftamologa kad je bio jos mali ali to je bio pregled samo pracenje predmeta u svim smjerovima i sa lampom oko pregledao. Ustanovio da je sve ok. Dao kapi za oci i za 6 mj kontrola.
    Mene bas interesuje da li je maja isla na pregled i da li druge stvari napreduju kod nje. Njen je sad vec godinu mnoge stvari osim kontakta ocima se mogu posmatrati ali eto cekacemo da se Maja javi.
    Hvala jos jednom

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

Zene moje, izvinite sto me nije bilo dugo, kako ne dobijam notifikacije da imam poruku tako nisam ni ulazila ovdje, pocela sam raditi pa ne znam kud’ cu prije Mi nismo isli oftamologu, malac i dalje ne voli kad mu se neko priblizi , odmah okrene glavu ali nas doktor smatra da nema potrebe ici oftamologu. On je sad vec djecak od 13 mjeseci, govori mama, deda, baba, njam, brm....ima pokazni gest , jako je vezan za mene i place kad god vidi da me nema. Poceo je od prije nekoliko dana da slaze kocke jednu na drugu. Ne prica mnogo ali razumije dosta kada mu se obracam, voli zivotinje posebno mace . Nemojte se brinuti previse jer sve to dodje na svoje, svi smo razliciti , neke bebe su naprednije u pocetku ali ostale ih cesto sustignu u zivotu. Bitno je da se osjecaju voljeni i zasticeni. Nadam se da je i kod vas sve u najboljem redu . Miki, Worried i ostale zene - ako se ne javim odmah ne zamjerite ali tu sam za sve sto treba. Da, vidim worried mi je napisala da imam PP ali nazalost ja ili je ne umijem naci ili nemam pp.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Maja81 prvotno napisa Vidi poruku
    Zene moje, izvinite sto me nije bilo dugo, kako ne dobijam notifikacije da imam poruku tako nisam ni ulazila ovdje, pocela sam raditi pa ne znam kud’ cu prije Mi nismo isli oftamologu, malac i dalje ne voli kad mu se neko priblizi , odmah okrene glavu ali nas doktor smatra da nema potrebe ici oftamologu. On je sad vec djecak od 13 mjeseci, govori mama, deda, baba, njam, brm....ima pokazni gest , jako je vezan za mene i place kad god vidi da me nema. Poceo je od prije nekoliko dana da slaze kocke jednu na drugu. Ne prica mnogo ali razumije dosta kada mu se obracam, voli zivotinje posebno mace . Nemojte se brinuti previse jer sve to dodje na svoje, svi smo razliciti , neke bebe su naprednije u pocetku ali ostale ih cesto sustignu u zivotu. Bitno je da se osjecaju voljeni i zasticeni. Nadam se da je i kod vas sve u najboljem redu . Miki, Worried i ostale zene - ako se ne javim odmah ne zamjerite ali tu sam za sve sto treba. Da, vidim worried mi je napisala da imam PP ali nazalost ja ili je ne umijem naci ili nemam pp.
    Pogledaj na gornjoj traci gdje ti piše Dobrodošli: korisničko ime - iduća kućica je "Tvoje obavijesti". Desno od toga trebalo bi pisati koliko imaš nepročitanih privatnih poruka. Klikni na kućicu "Tvoje obavijesti", pa će ti se otvoriti privatna poruka ako je imaš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •