Pokazuje rezultate 1 do 50 od 210

Tema: Tromesecna beba / Zabrinuta mama moli za iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko točno blizu? I moj mali (11 mj, al takav je od prvog dana) se odmiče kad mu se baš unesemo u facu, ono tipa na manje od 15 cm. Ali mi smo uvjereni da je to normalno, da mu ide na živce šta onda ne može dobro fokusirat.
    Pa kada mu se priblizavam skrene pogled na nekih 15-20 cm, kako kada. Ali kada ga uzmem u narucje ili ga drzim malo u vis gleda levo desno, mene i kad ukaci pogledom izbegne me brzo. Kao kad je neko ljut pa ne zeli da te pogleda . Mozda da je i neki problem sa vidom, ono sto su do sada kontrolirali je bilo u redu.

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne znam kako se tamo našao onaj smješko što bulji oči.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Maja81 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kada mu se priblizavam skrene pogled na nekih 15-20 cm, kako kada. Ali kada ga uzmem u narucje ili ga drzim malo u vis gleda levo desno, mene i kad ukaci pogledom izbegne me brzo. Kao kad je neko ljut pa ne zeli da te pogleda . Mozda da je i neki problem sa vidom, ono sto su do sada kontrolirali je bilo u redu.
    Ovako, postoji termin koji se zove "daljina jasnog vida". To je najmanja udaljenost na kojoj prosečno ljudsko oko razlučuje predmete bez zamaranja. Za odraslu osobu ona iznosi 25cm. Sve bliže od toga je jednostavno - preblizu. Naročito za tromesečnu bebu, kojoj se vid i mišići oka još razvijaju.
    Što se tiče komentara žute, on uopšte nije preteran. Spavaj. Odmaraj. To je najbolje za tvoju bebu i za tebe.
    Tvoja beba ima interakciju sa tobom i okolinom, tvoja beba se za sada razvija sasvim normalno. I tvojoj bebi si ti stalno prisutna. Nema potrebu da stalno gleda u tebe, ako ste 24h zajedno.
    Bebe zaista prolaze kroz razne faze razvoja, i to veoma brzo, za mesec dana njeno ponašanje bi se moglo potpuno promeniti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •