On jos uvek ne hvata igracke, zvecke. Prati ih i kada mu stavim pod sakom on je stegne ali to mi vise lici da radi nekako nesvesno. Uglavnom prati igracke , ozbiljan je dok ih posmatra nekad cak prica sa njima. Ali ako mu priblizim igracku isto skrece pogled, no kad su bas jako blizu. Kad sam iznad krevetca, ili stalka za presvlacenje on gleda u moje lice, slusa me , ja mu pricam, pevam ali imam utisak da mu sve brzo dosadi . Ja sam to primetila kada smo poceli da radimo baby handling, stavim ga u krilo a on samo okrece glavu tamo ’vamo , ni da pogleda u mene. Tad sam rekla muzu, on kaze da to nikad ne bi primetio. Da, sad primecuje ali on misli da je to sve deo razvojnih faza, i da ce se promeniti i uvjeren je da je to normalno za ovo doba, a i on je po celi dan na poslu, cesto radi i od kuce a ja sam bukvalno 24 h sa njim. Ja dosta citam o tome zato sam i zabrinuta. Beba sada posmatra lice u vecini slucajeva, uzvrati i osmeh ( nekad nije ni za kakvu saradnju ali ga onda pustim jer mu je verovatno previse stimulacije) ako ustanem i odem iz sobe on me nekad isprati pogledom cak se i izvije unazad da me vidi . Motoricki smo kasnili , jos uvek mu glavica ne stoji cvrsto , ali vezbamo svakog dana na podu pa ide na bolje. Hvala silkica![]()