Pokazuje rezultate 1 do 50 od 104

Tema: Informatika 5.r. novi kurikulum

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ah, mislim da sam otvorila temu iznenađena tim prvim lekcijama (tko mi je kriv kad sam išla čitati udžbenik) jer sam o tom novom kurikulu informatike čitala same hvalospjeve kako je sjajno napravljen pa sam naivno pomislila - možda je to nešto lijepo i praktično pa bih čak i ja neuka mogla nešto naučiti. Kad ono, majke ti mile, zapela sam na 5.str., nikako se probiti kroz tekst, triput čitam istu rečenicu .

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ah, mislim da sam otvorila temu iznenađena tim prvim lekcijama (tko mi je kriv kad sam išla čitati udžbenik) jer sam o tom novom kurikulu informatike čitala same hvalospjeve kako je sjajno napravljen pa sam naivno pomislila - možda je to nešto lijepo i praktično pa bih čak i ja neuka mogla nešto naučiti. Kad ono, majke ti mile, zapela sam na 5.str., nikako se probiti kroz tekst, triput čitam istu rečenicu .
    Znaš kako je to moj stariji sin riješio daaaavno (sad je možda to i zastarjela literatura): uzeo je najprije iz knjižnice knjigu PC za neznalice, a onda i Građa računala za neznalice. Kupili smo mu to poslije - eno knjiga, ocufane su od silne upotrebe, ali je dijete u svoje vrijeme bilo visoko pozicionirano na Infokupu, hehehe... Bome, nije to u školi naučio, iako se prof trudio da mu pomogne kad je već sam pokazao interes, ali to je bila samo nadogradnja.

Imali smo (i još uvijek imamo, a možda postoje i nova izdanja) one Miševe edicije Mala informatička biblioteka ili tako nekako, uske male knjižice sa spiralnim uvezom. PPT ukratko, Word ukratko, Excel ukratko... ali bilo je i o građi računala. Ček malo, potražit ću...evo: https://knjizaranova.hr/knjige/7824-...a-ukratko.html

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •