Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Ja ne kužim, ako je informatika obvezna ona bi trebala biti u okviru redovne nastave u istoj smjeni?

Koliko znam kod nas u školi su njem i informatika kao “izborni“ bili u kontra smjeni. I koliko znam.još uvijek su u kontra smjeni ;/
Eh, moje je iskustvo prilično traljavo - informatika u osnovnoj školi je bila igralište. Da nije moj L. sam naganjao profesora, ne bi naučio ama baš ništa. Žali bože vremena... Doduše, možda je kod nas bio drugi problem, već sam napisala da smo mi njemu kupovali literaturu i doma je dobivao odgovore na sve što je htio znati, a što smo i mi znali, aliiii nastava informatike u njegovoj osnovnoj školi bila je potpuno beskorisna. I da, bila je u kontra smjeni tj. popodne (jer je škola jednosmjenska) pa putnici često nisu mogli prisustvovati. Pravu katastrofu uočili smo tek kad je mlađi sin upisao Tehničku školu, pa se pokazalo da ima rupe u gradivu osnovnih stvari (mi smo punili koliko smo stigli i znali, ali bratemili, na razini općih informacija, a ne na razini sustavnog učenja).