-
konizacija - post problemi
Drage cure,
ako je netko imao slična iskustva, molim vas pomoć za frendicu. Ona je na papa testu imala nalaz cin III i upućena je na konizaciju.
Nakon konizacije iako cijelo vrijeme leži, temperatura je stalno povišena oko 37, i već je 2 puta završila za ginekologiji zbog krvarenja, obilnijeg nego što je to normalno. Nisu je zadržali u bolnici, ali ova stalno povišena tempretaura zabrinjava. Dobila je antibiotike, uz to temperaturu je snižavala aspirinom c i panadonom. Doktori se baš ne zabrinjavaju, ali krvarenje s tom povišenom temperaturom nije baš za igru. Lijepo vas molim ako je netko imao slična iskustva za savjet.
Hvala.
-
Aspirin pojačava krvarenje, neka temperaturu snižava sa Lekadolom (paracetamolom),
-
ne znam o cem se radi jer moje krvarenje nakon konizacije nije bilo ni vrijedno spomena.
a nisam ni priblizno mirovala.
ja bi potrazila drugo misljenje
-
Ja mogu samo da potpisem Ines, jer ni ja nisam imala krvarenje nakon konizacije ali sam mirovala. Jedan od rizika konizacije je pucanje sava izmedju 8 i 11 dana a posto je tkivo dosta prokrvljeno dolazi do obilnog krvarenja tako da i ja savetujem da potrazi jos necije misljenje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma