Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: konizacija - post problemi

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno konizacija - post problemi

Drage cure,

ako je netko imao slična iskustva, molim vas pomoć za frendicu. Ona je na papa testu imala nalaz cin III i upućena je na konizaciju.

Nakon konizacije iako cijelo vrijeme leži, temperatura je stalno povišena oko 37, i već je 2 puta završila za ginekologiji zbog krvarenja, obilnijeg nego što je to normalno. Nisu je zadržali u bolnici, ali ova stalno povišena tempretaura zabrinjava. Dobila je antibiotike, uz to temperaturu je snižavala aspirinom c i panadonom. Doktori se baš ne zabrinjavaju, ali krvarenje s tom povišenom temperaturom nije baš za igru. Lijepo vas molim ako je netko imao slična iskustva za savjet.

Hvala.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Aspirin pojačava krvarenje, neka temperaturu snižava sa Lekadolom (paracetamolom),

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam o cem se radi jer moje krvarenje nakon konizacije nije bilo ni vrijedno spomena.
    a nisam ni priblizno mirovala.

ja bi potrazila drugo misljenje

Zorica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja mogu samo da potpisem Ines, jer ni ja nisam imala krvarenje nakon konizacije ali sam mirovala. Jedan od rizika konizacije je pucanje sava izmedju 8 i 11 dana a posto je tkivo dosta prokrvljeno dolazi do obilnog krvarenja tako da i ja savetujem da potrazi jos necije misljenje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •