Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Hroptanje - antibiotik

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Bili smo mi na srebrnjaku poslala nas je doktorica tamo jos prije jer je ona sumnjala na bronhiolitis ali tamo su nam pokazali kako da joj cistimo nos i rekli da je u potpunosti zdrava i da samo treba cistit nos. Ali meni to predugo traje pa ocito to sto sam cistila nije ucinkovito ako joj se jos uvijek stvara. Al cini mi se da joj se postepeno smanjuje i to hroptanje i nos, makar on nikad nije curio al ja kad sam isla cistit uvijek bi bilo na aspiratoru. Jel moguce da prehlada traje dva mjeseca pa da prođe?
    Pokusala sam otvorit karton kod jedine pedijatrice za koju sam dobila preporuku od patronažne da je dobra tu u mom naselju ali me otkantala i rekla da ne pripadam tamo(par km dalje) sto mi je glupost. I sad ne znam di da nađem nekog dobrog normalnog tako da ina33 može preporuka svakako. Svi za koje cujem da su super odma cujem da ne primaju nove pacijente.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Iva97 prvotno napisa Vidi poruku
    Bili smo mi na srebrnjaku poslala nas je doktorica tamo jos prije jer je ona sumnjala na bronhiolitis ali tamo su nam pokazali kako da joj cistimo nos i rekli da je u potpunosti zdrava i da samo treba cistit nos. Ali meni to predugo traje pa ocito to sto sam cistila nije ucinkovito ako joj se jos uvijek stvara. Al cini mi se da joj se postepeno smanjuje i to hroptanje i nos, makar on nikad nije curio al ja kad sam isla cistit uvijek bi bilo na aspiratoru. Jel moguce da prehlada traje dva mjeseca pa da prođe?
    Pokusala sam otvorit karton kod jedine pedijatrice za koju sam dobila preporuku od patronažne da je dobra tu u mom naselju ali me otkantala i rekla da ne pripadam tamo(par km dalje) sto mi je glupost. I sad ne znam di da nađem nekog dobrog normalnog tako da ina33 može preporuka svakako. Svi za koje cujem da su super odma cujem da ne primaju nove pacijente.
    Doji na zahtjev, jer šmrcanje i hroptanje su često simptom dehidracije. Možeš joj nos ispirati otopinom bijelog sljeza, to je dobro za male bebe... Žlicu sljezovog korijena potopi u šalici hladne vode (2 dl) najmanje 2 sata, a možeš i preko noći. Napravit će se blago sluzava tekućina, koja dobro otapa sekret iz nosa, a nije škodljiva. To nakapaj djetetu u nos, ostavi malo, pa isperi fiziološkom otopinom kako su ti pokazali na Srebrnjaku (špricom). Moguće je da nije ništa drugo, ova godina ima tako neugodno vrijeme da me ne bi začudilo da prehlada traje dugo. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •