Pokazuje rezultate 1 do 50 od 84

Tema: Gospođa za kuhanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je, teško je ako nabavljaš jednom tjedno. Ako rasporediš, puno je lakše

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja nisam osjetljiva jako na higijenu (u smislu da opsesivno razmišljam o tome - ionako već godinam dnevno bar jedan obrok jedem skuhan u nekoj menzi a i djeca, i nikad problema). No recimo ove ideje tipa gospodje koja kuha za njih 15 u neboderu isti rucak - kako se tu uklapaju oni koji ne mogu sve jesti? Npr ja grah već godinama ne mogu jesti, Maks par zrna po obroku, inače me tako napuhne da ne mogu cijeli dan i noć normalno funkcionirati. Ili kad sveki napravi rucak s brdo dinstanog luka u saftu, ne znam kako ga radi ali to pojedem dvije žlice safa max inače mi je zlo do jutra (svoj ili onaj iz menze jedem bez problema). Tako da bi ja uvijek birala neku opciju gdje ili možeš unaprijed ti definirati meni, ili da ima par jela svaki dan na izbor...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 10.11.2018. at 08:16

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam osjetljiva jako na higijenu (u smislu da opsesivno razmišljam o tome - ionako već godinam dnevno bar jedan obrok jedem skuhan u nekoj menzi a i djeca, i nikad problema). No recimo ove ideje tipa gospodje koja kuha za njih 15 u neboderu isti rucak - kako se tu uklapaju oni koji ne mogu sve jesti? Npr ja grah već godinama ne mogu jesti, Maks par zrna po obroku, inače me tako napuhne da ne mogu cijeli dan i noć normalno funkcionirati. Ili kad sveki napravi rucak s brdo dinstanog luka u saftu, ne znam kako ga radi ali to pojedem dvije žlice safa max inače mi je zlo do jutra (svoj ili onaj iz menze jedem bez problema). Tako da bi ja uvijek birala neku opciju gdje ili možeš unaprijed ti definirati meni, ili da ima par jela svaki dan na izbor...
    Slično je i kod nas. Nismo osjetljivi na higijenu u maniri okp-a, ali ne možemo jesti baš sve. Ali ako imaš aranžmqn s tetom kuharicom, vjerojatno se bez problema može dogovoriti zadani okvir tipa max 1 glavica luka za saft, mljeveno meso ne smije biti čista svinjetina nego blabla junetina, puretina, miješano.... Kelj i poriluk prokuhati i prvu vodu baciti. To su samo primjeri. Dogovori se okvirni tjedni jelovnik s alternativamq ako se ne može dobiti određenu namirnicu.

Nadam se da će MBee uskoro naći nekoga.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

MBee, jeste nasli nekoga?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •