Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
Ovako sokove već ne kupujemo dugo samo na proslavama tipa rođendani i tako nešto.Isto je i sa kolačima ne pečem osim za rođendani božić. Grickalice također ne kupujem samo slatko i to recimo čokolade ponekad kekse ali sam i to smanjila na minimum. imam još jednog koji voli slatko a on nema taj problem...on ima problem sa debljanjem. Ne kupujem ni kechup ni majonezu jer to ak je u friđu to nestaje bestraga .A što se tiče vježbe trenira rukomet i ima svaki dan trening od 21-23 osim petka. Tako da mu ni vježbanja ne fali i naravno vikend su najmanje dvije tri utakmice. Da nema toga bilo bi još gore odnosno ni nemrem zamisliti.E sad jedino on dobiva neki svoj đeparac pa sa tim radi što hoće..pa si zna kupiti sko ili neke grickalice...to mu ne mrem oduzeti ni branit.Ali ni to nije puno 15kn tjedno. Da a već mu je ego sad koma...čim spomenem nešto oko hrane već mu je nos do neba.
Da a to što se tiče pisanja bi bilo ok ali to bi on trebao sam htjeti ali to je već malo problem koliko bi on bio realan i iskren.
Beti znači vi ste uspjeli to sami bez doktora...kako kontrolom...ili..?
A to za rebro prepostavljam treba uputnica i preporuka doktora opće prakse?
domy,ovi treninzi su jako kasno i zapravo nisu idealni prirodnom bioritmu jer pretpostavljam da zbog treninga on ponovno jede kad dođe doma u te kasne sate (što nije dobro al shvaćam da bude gladan) i ide kasno spavati. San je također prijatelj mršavljenja.