-
PS koji sam nadopisala nije se objavio... bilo je riječ o iznimkama (bolesnima i sl.), vjerujem da je teško kontrolirati hranu itd.
Dio debele djece roditelji (obitelj) hrane od malena ogromnim količinama hrane i to ne jabukama, nego konkretnom hranom , i dizanim tijestom ... Naravno da će takvo dijete već u dobi od 3 godine biti stalno gladno i tražiti sve više i više hrane.
Debele djece i onih koji obožavaju jesti je uvijek bilo i bit će. Ali danas je debelih puno više nego prije. Da, svi oni obožavaju jesti, ali da su roditelji pazili od rane dobi, onda bi malo manje obožavali...
Teška tema. Roditelji takve djece su vrlo osjetljivi i ne žele prihvatiti realnost.
Ja sam sad debela (nisam prije bila), i znam koliko je teško othrvati se hrani, posebno kad loše zdravlje uplete svoje prste. Ali svojoj djeci koja nemaju nikakve dijagnoze koje imaju za posljedicu debljinu ne "dozvoljavam" (kontrola prehrane, nema kolača i dizanog tijesta, danas je varivo, sutra vjerojatno isto) da se udebljaju dok su djeca. Kad odrastu nek od sebe rade što hoće.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma