Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Zaštita za utičnice Babylove?

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Zaštita za utičnice Babylove?

Preko noći postadosmo od milog djeteta pravi hahar. Sve je intresantno i teško je zaštiti malog znatiželjnika od svih opasnosti jer ih je puno a on je jako brz.
    Tako sam bez razmišljanja kupila Babylove zaštitu za utičnice a sad me boli glava više od njih nego od onog od čega bi trebale štititi.
    Piše na njima da redovito treba provjeravati je li utikač pravilno utisnut u utičnicu jer da nepotpuno utisnuti utikači predstavljaju opasnost od požara.Zašto?
    Najprije ne vidim načina na koji bi se ova zaštita odvojila od utičnice a i kako bi uopće mogla obična plastika koja prekriva rupu od utičnice mogla izazvati požar?
    K tome još piše da zaštitu treba koristiti isključivo jednokratno.
    Što bi značilo jednokratno u ovom slučaju?Svaki dan nova,ha ili kad jednom uključim utikač, što je omogućeno jer se zaštita okreće nadesno, onda je moram zamijeniti ili misle možda da ovu ne smijem seliti na drugu utičnicu, nego gdje je zalijepim tu i ostaje?
    Usput ako netko možda zna kako se ovo čudo uopće može više izvaditi iz utičnice?
    Postoje li kakve bolje?

:?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi imamo Chiccove, majušne su, plastične, prozirne, ne strše iz utičnice, a vade se posebnim ključićem.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi imamo te iz DM-a i zadovoljni smo. Takve se prodaju i u Turbo Limaču i još na par mjesta. Jednom kad se zaljepe, ne vade se (osim da se potrgaju i bace - znači ne premještaju se). Bebač ne može svojim tankim prstićima izvaditi, ni okrenuti onu vanjsku pločicu da dođe do rupica.
    Utikači se i inače moraju utisnuti u utičnicu do kraja da ne dođe do iskrenja i požara.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

I mi imamo ove iz DM i odlične su!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: Zaštita za utičnice Babylove?

Citiraj melanija prvotno napisa
    K tome još piše da zaštitu treba koristiti isključivo jednokratno.
    Što bi značilo jednokratno u ovom slučaju?Svaki dan nova,ha ili kad jednom uključim utikač, što je omogućeno jer se zaštita okreće nadesno, onda je moram zamijeniti ili misle možda da ovu ne smijem seliti na drugu utičnicu, nego gdje je zalijepim tu i ostaje?
    Usput ako netko možda zna kako se ovo čudo uopće može više izvaditi iz utičnice?
    Postoje li kakve bolje?

:?
    ja isto imam te stitnike u hr kod mame...
    jednokratna je u ovom smislu koji si treci opisala...
    kad ces ih vaditi morat ces semalopotruditi ali ide...

ovdje imam one koje se utisnu bas u rupice i vade kljucicem van (uticnice koje se ovdje uglevnom koriste ni ne bi mogle prihvatiti stitnike kao 'babylove')... cine mi se malo jednostavnije za koristenje...

no obje varijante mi se ne cine losima...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Mi imamo te iz DM-a i zadovoljni smo.
    Mi ih takodjer koristimo u HR.

Citiraj Honey prvotno napisa
    Jednom kad se zaljepe, ne vade se (osim da se potrgaju i bace - znači ne premještaju se).
    Evo Melanija, Honey ti je ovdje super opisala zbog toga su jednokratni.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

meni se te iz DM-a stalno vade, i ispadaju van, posebno kad svadim utikač, koji je malo "deblji" (ne oni tanki, plosnati), pa s njim izvučem i tu zaštitu.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni DM-ovi šljakaju OK. Za nuždu se može u utičnicu zalijepiti komadić selotejpa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •