Evo mene s novim pitanjima!
Dakle, kod nas je sad slijedeće stanje - beba je 10,5 mjeseci i dalje joj je najmilija aktivnost sjedenje i igranje - što može dohvatiti dohvati, ostalo ni guzom da mrdne.
Kad ju želim staviti potrbuške to su muke žive jer je to sad praktički nemoguće - odmah ide na noge. Ponavljam da je nikad nisam postavljala na nogice bez obzira na savjet (gore već sve opisano), ali ona jednostavno drži rukice na podu i podiže se na nogice - ne mogu je ni u položaj četveronoške postaviti.
Kad sjedi i ja joj pružim ruke sma se digne na nogice.
Ne kužim kako će ona naučiti sama se posjesti?!
I jučer mi u kadici i danas u krevetiću iz sjedećeg položakja pokušava se sama dići.
Ja navrla da dijete mora ići nekim slijedom kako piše, a ova moja bebica sve nešto drukčije. Inače se prevrće, valja kad je raspoložena i zaigrana, a kad joj nešto ne štima - izvali se na leđa i kuka i ja je moram na kraju posjesti.
Tražila sam u Bebama te neke vježbice kako sjediti, puzati, ustati i više mi je sve glupo - tjerati je potrbuške, a to mrzi (ona očito nikad neće ni puzati), želi se ustati,a ne želi kleknuti negoiz sjedećeg stava.
Da ja nju pustim da ona ide svojim tempom?