Evo i mene s tim

. Dakle, nosila aparatić, ali nisam vadila umnjake koji su bili urasli unutra pa je to kao bila operacija, otišla tada na faks i izmakla majčinom nadzoru. Danas, u 50-tima - veselje u smislu stalnog bola temporomandibularnog zgloba. Uslijedio je bio i udarac davno (u mladosti) u vilicu, ali ovi su se problemi javili sad, s godinama, prije sam samo "zgodno" školjcala i imala "simpatične" zube. Ako hoćeš ironiju do kraja - sada ne nosim aparatić tj. udlagu koju su mi izradili na Maksilofacijalnoj, zbog stalnih bolova (stalni mutan bol tog zgloba) , s kojom frfljam non-stop ali me makar nešto manje boli kad je ona u zubalu itd. Moš mislit ljepote kako to izgleda, ali je dovoljno bolno da me nije briga. A nije rečeno da neću niti operaciju razmatrat, iako pojma nemam koliko je uopće uspješna i koliko se rado na to liječnici odlučuju.
Znam da ćeš teško njega motivirat strašeći ga problemima u 50-tima... ali kad dođeš u 50-te, isto bi rado bez bolova živio i sam si sebi mlad

.
Dakle moj vehementni glas za sređivanje zagriza, do kraja, ne pustit pa dobro je ovako, pa nema veze.