Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Aparatić za zube i predpubetetlija

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Tjerajte djecu da nose aparatić, bit će vam zahvalni kad se približe 50. godini. Samo malo lošiji zagriz jedan je od uzročnika paradentoze.
    Moja frendica muku muči sa škljocanjem i boli u vilici, zubar joj rekao da je to zbog iskrivljenih gornjih zubiju. A tata joj je bio zubar koji je smatrao da su malo krive "fronte" šarmantne.

Evo i mene s tim . Dakle, nosila aparatić, ali nisam vadila umnjake koji su bili urasli unutra pa je to kao bila operacija, otišla tada na faks i izmakla majčinom nadzoru. Danas, u 50-tima - veselje u smislu stalnog bola temporomandibularnog zgloba. Uslijedio je bio i udarac davno (u mladosti) u vilicu, ali ovi su se problemi javili sad, s godinama, prije sam samo "zgodno" školjcala i imala "simpatične" zube. Ako hoćeš ironiju do kraja - sada ne nosim aparatić tj. udlagu koju su mi izradili na Maksilofacijalnoj, zbog stalnih bolova (stalni mutan bol tog zgloba) , s kojom frfljam non-stop ali me makar nešto manje boli kad je ona u zubalu itd. Moš mislit ljepote kako to izgleda, ali je dovoljno bolno da me nije briga. A nije rečeno da neću niti operaciju razmatrat, iako pojma nemam koliko je uopće uspješna i koliko se rado na to liječnici odlučuju.

Znam da ćeš teško njega motivirat strašeći ga problemima u 50-tima... ali kad dođeš u 50-te, isto bi rado bez bolova živio i sam si sebi mlad .

Dakle moj vehementni glas za sređivanje zagriza, do kraja, ne pustit pa dobro je ovako, pa nema veze.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.11.2018. at 11:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •