-
Evo da malo nadopunim priču.
Dakle prošli tjedan pisali su prirodu a u ponedjeljak matematiku. Dobila je 5 is oba ispita s tim da je za matematiku dobila dodatno vrijeme za rješavanje ispita.
U srijedu su pisali neki listić iz hrvatskog, tekst i razumijevanje pročitanog. Tu nije dobila dodatno vrijeme, predala je poluprazan listić i dobila 1.
Jučer smo došli iz škole, pojeli, odmorila je i sjeli smo za stol jer danas se piše test iz hrvatskog. Ispitala sam ju pitanja koja su ostala prazna u listiću i kažem joj evo sve znaš i da si pisala brže ovo bi bilo 5 a ne 1. Sutra pišete ponovno ispit i imaš priliku popraviti, na tebi je da odlučiš da li ćeš pisati sporo i brisati i paziti svako slovo i dobiti opet 1 ili ćeš pisati brže i dobiti bolju ocjenu.
Sjeli smo provježbati za današnji ispit. Nikada do sada nije pisala tako brzo bez drame oko ijednog slova. U 5 minuta je napisala ono što je do sada trajalo 1h. Jako sam ju pohvalila i ona je bila sva ponosna kako tako brzo može napisati a i vidjela je da je to još uvijek i uredno i lijepo, iako rekla je ne onako lijepo, ali je lijepo i dovršeno na vrijeme.
Mislim i nadam se da je ova 1 imala efekt buđenja i da se ipak prelomilo. Vidjeti ćemo danas s ovim ispitom, ako ne idemo u dalje u borbu.
Prekjučer sam imala duži razgovor s njenom psihoterapeuticom koja je mene opet fino posložila da se ja vratim u normalu, jer kad se još ja pogubim ne mogu sigurno njoj pomoći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma