da nije razvikan
(i mozda ne preskup)
da nije u podrumu tj da ima dnevno svjetlo
da su porcije za najesti se
I da je fino naravno
Lokacija nebitna
Pomagajte!
Moram nac nesto lijepo za ovu nedjelju
Dolazi mi mama i idemo van na rucak
da nije razvikan
(i mozda ne preskup)
da nije u podrumu tj da ima dnevno svjetlo
da su porcije za najesti se
I da je fino naravno
Lokacija nebitna
Pomagajte!
Moram nac nesto lijepo za ovu nedjelju
Dolazi mi mama i idemo van na rucak
Bistro Vještica na Gornjem gradu udovoljava svemu. Osim što baš i nije fino
Nije razvikan, nije skup, jako je ugodan i lijepo uređen, na super je mjestu, porcije su za najesti se, imaju odličnog i vrlo povoljnog vina na čaše.
Ali nije baš neko čudo od hrane.
https://www.vjestica.eu/
Ja sam nedavno bila u Haustor housu. Nije baš jeftin al je meni hrana bila prefina
Restoran Lampion, NK Kustošija
Nije baš neko hoh mjesto, ali mi je hrana bila prefina
Zelendvor na samoborskoj cesti, sve od navedenog ja bih rekla.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Kapuciner grill and steak na Kaptolu, preko puta Katedrale. 2 porcije za odrasle najedu se troje. Plata za dvoje mmmm... Lateral na Strojarskoj iza autobusnog i odlicna mi Potkova na hipodromu.
Potkova je malo skupa...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ilsecondo ako mislite potrgnuti do novog zagreba.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Budweiser pivnica u Adžijinoj- tvrde mi svi da je tamo hrana odlična!
Osobno, ne idem često po restoranima. Al kad odem, volim pojest nekaj kaj ne jedem doma i foma to nemrem napravit. Što uključjje i pizzu jer nemam krušnu peć ili pečenu janjetinu jer doma nemam ražanj.
Ak se kuha, onda nešto zgodno i fora kaj doma ne jedem. A ne pohano i krumpir ili rižoto id šampinjona, bolonjez il nekaj takvoga
Upravo sam htjela prokomentirati da moja mama na primjer hoće u restoranu jesti samo ono što nema domaZnači, ili roštilj ili neka nacionalna kuhinja.
Pa dajte mi molim vas recite što vam je tako fino za jesti u Zelendvoru? To je restoran u kojem sam bila vjerojatno najviše puta, i stvarno se ne sjećam da mi je išta bilo baš fino.
Meni u 90% restorana niš nije fino.
Da ne mislite da dobro kuham - kuham očajno. Al redovito
http://punktbeerhouse.eu/galerija/ ...jednom bila i jelo je bilo top..i kvalitetom i količinom, baš za vratit se
a gle svakom nešto paše...a u ovom Punktu navodno ima ponekad i žive muzike...tako sam barem nešto čula
E da...nedavno sam bila prvi put u Tip-topu na krizanju Gunduliceve i Masarykove....riba koju smo jeli bila je presavrsena...imaju i dnevne menije po 50,70kn. Porcije su bile toliko velike da nam je pola bilo dovoljno a dosli smo jaaako gladni. I jaako finoo bilo. Nakon crnog vina dobili smo flasu visnjevca na stol...kuca casti. Konobari jako ljubazni nenametljivi.
Imam pitanje za Baltazar u Novoj Vesi - kakav je? Idemo u Malu Scenu pa sam mislila tamo poslije na rucak.
Ako ste u blizini V gorice preporučam.i Pastuh grill konobu,skretanje je kod prijašnjeg aerodroma iz smjera Zg.
Cathy skuzila si
Mora bit ugodna atmosfera i pun stol
I voli probati nove stvari pa nisam limitirala vrstu kuhinje
Sad nam je uzi izbor
Oliva
Makedonski restoran u Zvonimirovoj
Cak razmisljam i o kineskom jer tam nije vec dugo bila
Pa cu rado bacit pogled na ove vase
Samo dajte dalje
Ja zelenodvor nisam dozivjela..
Batak odradili
Potkovu sam htjela rezervirat jos u pon- NEMA mjesta
mama pticica, možda dolazi u obzir i indijski - Royal India u Tkalčičevoj, a čujem da ljudi hvale i restoran Namaste (u kojem nisam bila).
A ne znam da li bi ti odgovarao Didov san na Gornjem gradu.
Očito mijenjaju menije svaki tjedan - Za predjelo smo uzele (bila s frendicom) - mislim nekakvu terinu od zeca i pačjih jetara (ne znam više) i pinjola - bilo je prefino.
Za glavno jelo ja sam uzela bolonjez (mislim da je meso bilo sjeckano, navodno kuhan 48 sati) s njokima od bundeve.
A frendica je jela palamidu s ciklom. Detalja se uopće ne sjećam ikao nam je konobar pokušavao objasniti kaj nam je donio na stol. Frendica ne živi u HR, pa smo se koncentrirale na razgovor.
Mislim da je cijena glavnih jela 80 ili 90 kn - ni tog se više ne sjećam
Jeste to bile na ručku kroz tjedan ili vikendom?
Meni je odlična klopa u Afričkom, ali on je zatvoren nedjeljom.
Za Didov san sam čula da je ovaj na GG skuplji od onog na Kajzerici.
A Stari fijaker - meni je tam uvijek bilo Ok za ovu neku klasičnu klopu
Didov san na Kajzerici - bili nedavno i bilo je prefino, već sam se od predjela najela... onih uštipaka s kajmakom, mmmmm
Ok, hvala, super, znači najnormalnije funkcionira kao restoran cijeli dan, i vikendom. Stekla sam dojam da imaju ručak + burgere izvan tog termina, a weba nemaju.
Cijene na moru po restoranima su stvarno više, evo u nekom zapravo jeftinom restoranu u koji mi znamo otići na moru je npr. glavno jelo s piletinom 90 kuna.
Ti uštipci su mi u Didov san jedino i fini. Ali - sjetila sam se da i na KAjzerici ima dio restorana koji nije u podrumu. Mi smo zadnji puta tamo sjedili u podrumu, pa sam ga odbacila za preporuku.
Ta frendica koja mi ga je preporučila je bila radni dan na ručku. E da, dobro si napisala, imali su nekoliko burgera. Al sve skupa nemaju puno jela.
Mislim da je ona spominjala nekakv ječmoto (rižoto, ali nije riža neg ječam - nemam pojma zove li se to ječmoto ha ha)
U Namaste sam bila i iskreno nije me oduševio. OK za probati, ali nije za najesti se baš. I frendica dijeli mišljenje, ona bila malo prije mene.
Meni je Oliva na Jarunskoj kod studentskog doma OK. Možeš se lijepo parkirati, prostran je, uredan WC, hrana je uredu (nije za past na dupe), cjenik možeš vidjeti ovdje: http://www.restoran-pizzeria-oliva.c...-oliva-zagreb/
Meni je Didov san isto loš.
A bistro pizzeria Public u Voltinom?
Ne radi im web stranica, al sam našla ovo
https://www.volim-meso.hr/bistro-piz...a-zapadu-kuha/
Istina, mi smo jeli sam pizzu koja je prvi put bila preodlična, a drugi i ne baš. Al imaju svakakvih jela i prostor je skroz ostakljen - ima svjetla
Bila sam jednom u ovom Public, pizza je stvarno OK. Konobri jako profesionalni.