Ja uopće ne mislim da bi Lila mislila za Lenu da je njena genijalna prijateljica, pa razlika u intelektualnom kapacitetu je jasna od prvog dana. Šta je genijalno kod Lenu? Samo je imala volju za učenjem, pametna nije čim je toliko plazila za Ninom (jasno mi je dok je cura bila, ali ovo poslije je stvarno bedasto), odnos prema djeci da ne spominjem - katastrofa.
APsolutno sam team Lila, Lenu me živcirala od pola prve knjige pa do kraja četvrte, i nakon ininih upisa (koji su me baš izneadili, na kraj pameti mi nije bilo da je nekom Lenu draža) nisam promijenila mišljenje ni trunku. Uopće to ne vidim istim očima
![]()

) nisam promijenila mišljenje ni trunku. Uopće to ne vidim istim očima
Odgovori s citatom
.
:
ali jasno da je i ona napravila golem korak, već i samim odlaskom iz rionea. Iako je time postala i ostala stranac posvuda....
.
.
), i pogotovo usporedba s Vratima - odmah mi je to palo napamet, i sličan sam dojam imala dok sam čitala Vrata(i nisam pretjerani fan te knjige).
, i nij eli Nino poslije i sam priznao da je potrgao njenčlanak kad je imala 15 godina jer nije mogao vjerovati da netko toliko mlad tako dobro piše? a ona je cijelo to vrijeme bila mislila da loše piše, da je fejker, da je pozer, a eto, izgleda da u tuđim očima to ipak nije bilo tako.