Pokazuje rezultate 1 do 50 od 177

Tema: Ferrante - Napuljska kronika - tema sa spojlerima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja Lilu dozivljavam puno toplijom, njena me patnja slamala. I iako je fakat caknuta, autodestruktivna, jasno mi je kako je do toga doslo...kako se razvila njena struktura. Lenu je beskrajno pasivna i stalno se na nekog fiksira ( Lila, Nino) i zivcira me sto kao da ne postoji ako se ne zrcali u drugome.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja Lilu dozivljavam puno toplijom, njena me patnja slamala. I iako je fakat caknuta, autodestruktivna, jasno mi je kako je do toga doslo...kako se razvila njena struktura. Lenu je beskrajno pasivna i stalno se na nekog fiksira ( Lila, Nino) i zivcira me sto kao da ne postoji ako se ne zrcali u drugome.
    I Lila ima periode fiksacija. I živcira me što stalno treba Lenu kao publiku, kao da je nesigurna ako nema nje koja će reflektirat njenu vrijednost. Ako nje nema onda je ili umlaćuju ili glorificiraju (al oči joj pate - scena vjenčanja) ili se razbolijeva i čeka da je netko spasi jer će ona, bez toga, onda rađe potonuti (al plakat će publika njena, Lenu, zna ona). Drama queen . Taman se Lenu otkači, evo ti njenog poziva pa opet u krug isti. Obje (valjda) trebaju jedna drugu, ma koliko bi ih ja željela razdvojiti i reagiram isto kao Optimist - kad Lenu počne kukat da bi Lila sigurno bila pametnija sa o ne, kad Lila krene u neku novu autodestrukciju s ajme, opet. Zanima me i što ti misliš o tumačenju koje je linkala Jurana.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.11.2018. at 14:22

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    ili se razbolijeva i čeka da je netko spasi jer će ona, bez toga, onda rađe potonuti (al plakat će publika njena, Lenu, zna ona)
    umirem, ina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •