Pokazuje rezultate 1 do 50 od 177

Tema: Ferrante - Napuljska kronika - tema sa spojlerima

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj angelina1505 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja uopće ne mislim da bi Lila mislila za Lenu da je njena genijalna prijateljica, pa razlika u intelektualnom kapacitetu je jasna od prvog dana. Šta je genijalno kod Lenu? Samo je imala volju za učenjem, pametna nije čim je toliko plazila za Ninom (jasno mi je dok je cura bila, ali ovo poslije je stvarno bedasto), odnos prema djeci da ne spominjem - katastrofa.
    APsolutno sam team Lila, Lenu me živcirala od pola prve knjige pa do kraja četvrte, i nakon ininih upisa (koji su me baš izneadili, na kraj pameti mi nije bilo da je nekom Lenu draža ) nisam promijenila mišljenje ni trunku. Uopće to ne vidim istim očima
    Ja mislim da mi vidimo Lilu samo Lenuinim očima. U tim očima, ona je genijalna, ovakva-onakva. Kakva je zapravo - mi to ne znamo. Činjenica je da su objema bilo ponuđeno od strane učiteljica nastaviti školovanje. Činjenica je da je Lenu napisala knjigu i da joj se ekipa iz rajona kasniej više divi i govori joj znali smo da će od tebe bit nešto, nego Lili, koja je nastavila s praksama rajona. Ta tolika razlika je možda samo u Lenuinim očima - mi spoznajemo Lilu očima Lenu, ne priča tu objektivan pripovjedač. U Liliim očima je možda sve to drugačije. Samo misao .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.11.2018. at 12:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •