Results 1 to 50 of 238

Thread: Engleski - stagniranje u školi nakon super starta u vrtiću

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    seni's Avatar

Quote Originally Posted by Lili75 View Post
    Ovo se zaista može tumačiti na razne načine. Po mom mišljenju nije nužno da se za svaku al baš svaku stvar/sitnicu/aktivnost whatever radi cijeli filozofski pristup i traže rješenja da se ispune želje djeteta u svakom pogledu. Čak mislim da to samo dijete ni ne traži toliko koliko ti imaš poriv tražit i nudit rješenmja za sve.

ali Mojca u životu joj neće moći sve biti posloženo onako kako je zamislila, kako joj odgovara...al ti to ne gledaš tako, tj.ne želiš gledat na taj način.
    Svakom njegovo, ne kritiziram nego pokušavam ukazat i na drugu stranu "kontakta sa samom sobom".
    lili ja razumijem tvoje postavke generalno gledajuci. no evo ako uzmes sebe i tvoje trcanje, koje mnoge nas inspirira, sigurno ces naci ljudi koji ce ti reci da ti to uopce nije potrebno, a kamoli svaki dan, a kamoli ovo ili ono. a tebi je to potrebno kao zrak koji dises.
    a sjeti se i diskusija o tome o ranijem upisivanju djece u skolu.
    da li im to treba? sto im ne bi bilo malo dosadno u zivotu?

mojca uopce ovdje nije pocela s nikakvim filozofskim pristupom, nego je pitala za informacije kako da nade ili skolu jezika ili privatnu poduku.

MI smo krenuli sa filozofijom sa vec poslovicnim:
    a jeli joj to treba, a tek je prvi razred, a ovo, a onu, pa smo krenulu filozofirati.

Lili75's Avatar

Quote Originally Posted by seni View Post
    lili ja razumijem tvoje postavke generalno gledajuci. no evo ako uzmes sebe i tvoje trcanje, koje mnoge nas inspirira, sigurno ces naci ljudi koji ce ti reci da ti to uopce nije potrebno, a kamoli svaki dan, a kamoli ovo ili ono. a tebi je to potrebno kao zrak koji dises.
    a sjeti se i diskusija o tome o ranijem upisivanju djece u skolu.
    da li im to treba? sto im ne bi bilo malo dosadno u zivotu?

mojca uopce ovdje nije pocela s nikakvim filozofskim pristupom, nego je pitala za informacije kako da nade ili skolu jezika ili privatnu poduku.
    a vidi ti ove vražje seni di me pika

ipak ne trčim svaki dan haha, a ono meni je to normalno i nužno, pa ne dovodim u pitanje ni sebi ni drugima (a iskreno i boli me šta tko misli )

Za prijevremeni upis sam tražila mišljenja onih koji su to prošli, a dobila više mišljenja onih koji nisu nikad imali veze s prijevremenim i koji preziru školu jer vrtić je zakooon (čast izuzecima koji su se javili s iskustvom)

ovo si u pravu, Mojca je zapravo pitala za školu ili poduku a rasprava otišla u filozofije jer bez toga teško možemo komunicirat na forumu.
    Last edited by Lili75; 27.11.2018 at 15:02.