Podoja imam otprilike oko 10, nekad ju čujem da guta i zagorčava se, a nekad bas ne pa pomažem sa kompresijski! Ali mislim da je problem kod hvata i da zato možda ne jede dobro koliko god ju hranila! Ponekad nam super uspije i cijeli dan lijepo hvata i jede posisa u 5min i super bude i onda dodje noc i po noći kao da se sve promijeni odjednom vise nikako ne može uhvatiti kako treba, nikako da zine onako jako i onda me jako boli a ona ne jede tad dobro jer osjetim da mi je prazno dojku i onda visi na sisi po par sati i samo bi još i još i je mogu ju namjestiti! Bas je frustrirajuće, tako je noćas bilo, jučer oko 7 je super jela i lijepo uhvatila a poslije toga kad je bilo vrijeme za hranjenje od 9h nikako i jela je svakih deset minuta do ponovi pa odspaval dva sata i opet od dva do 5 ujutro nikako nije htjela zinuti onako da lijepo uhvati a sve radim isto kao i preko dana! I onda jutros 8 su mi dojke bile već prepune jer ih nije ispraznila kako treba i tad je lijepo jela jer je samo curilo ni tad nije uhvatila kako treba ali je barem nešto pojela! Ne znam vise sta da radim, da mi barem neko može pokazati gdje griješim! U ponedjeljak je bila patronažna opet i beba sad ima 3650, svejedno mi se to čini malo! Po noći me uhvati takva depresija, da ne mogu ni vlastito dijete nahraniti, svaki podoj mi prodje plačući! Ne znam vise sta da radim!