Pokazuje rezultate 1 do 50 od 658

Tema: Treba li djecu tjerati da jedu ono što im se ne sviđa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja mislim da problema s tim da neko dijete jede drugačije mogu imati samo odrasli, i to radi lijenosti jer je naravno najjednostavnije da su svi u svemu jednaki.

Ako djeca mogu prihvatiti da neko dijete dobije drugačiju hranu jer je alergično, a neko jer je vegetarijanac, ne bih rekla da bi im bio ikakav problem prihvatiti dijete koje jede iz kohšale.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ježim se od svijeta u kojem je i djeci i odraslima neprihvatljivo da netko jede ovako a netko onako!
    Posljednje uređivanje od seni : 01.12.2018. at 10:18

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nas je vaspitačica u vrtiću zamolila da deci za užinu ne pakujemo voće "jer onda druga deca zavide njima". Dobro, to je bio poludnevni boravak pa nije problem, ali opet...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Nas je vaspitačica u vrtiću zamolila da deci za užinu ne pakujemo voće "jer onda druga deca zavide njima". Dobro, to je bio poludnevni boravak pa nije problem, ali opet...
    Kod nas bi tete klincima titule u ruke kekse ,a voće ostavile sa strane da trune

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mislim , vi bi mijenjale svijet, a ja mislim da mojca treba birat da njenoj curici bude lakse, a nr da svijet bude bolje mjesto. Prvi razred, gubi na kilazi, nervozna od gladi.... Kakve bitke za razlicitosti.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Eto do sada nisam ni znala, da dijete moraš odgajati, da jedno voli sarmu, a drugo wok. Na sreću sam bila pošteđena tog iskustva. A koliko sam upoznata i prijatelji i poznanici nisu imali stavku u odgoju:
    ne jedu svi ljudi jednako, te ne vole iste namirnice i jela.

A pošto mislim da djeca u ove dvije susjedne države ne dolaze iz različitih galaksija, sklona sam se prikloniti miminom mišljenju da problem (iz nečega sto ne bi trebalo biti problem) stvaraju odrasli, a ne djeca.
    Posljednje uređivanje od seni : 01.12.2018. at 11:09

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo sendvič je isto odličan prijedlog, a u njega možeš staviti uz ostalo i povrće iz woka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •