Pokazuje rezultate 1 do 50 od 658

Tema: Treba li djecu tjerati da jedu ono što im se ne sviđa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hah meni isto titranje ne smeta, mislim, mi titramo poprilično za moj ukus, ne hranu, ali neke druge stvari.
    Ali mi smeta kada se za malog titravca traže posebni tretmani, ili kada se očekuje da mu i drugi titraju.

Inače, školska hrana je, bar kod nas, sve gora. Kod nas ručka u školi ima za niže razrede, ali nekada su se školske kuhinje snabdevale iz vrtićke centralne kuhinje za tu opštinu. Sada su to neki privatni snabdevači, ketering firme...
    Tužno je što je na tenderima za izbor dobavljača za školsku kuhinju jedini kriterijum cena, to je zvaničan stav ministarstva.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Hah meni isto titranje ne smeta, mislim, mi titramo poprilično za moj ukus, ne hranu, ali neke druge stvari.
    Ali mi smeta kada se za malog titravca traže posebni tretmani, ili kada se očekuje da mu i drugi titraju.
    Moj stav je da se oko svega možemo dogovoriti, gdje god ima prostora. Ne možemo se dogovarati oko pranja zubića, npr... ali za sve ostalo sam spremna na dogovor. Ja vjerujem u pravo izbora. Pa se kroz to vježba puno toga.

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, školska hrana je, bar kod nas, sve gora. Kod nas ručka u školi ima za niže razrede, ali nekada su se školske kuhinje snabdevale iz vrtićke centralne kuhinje za tu opštinu. Sada su to neki privatni snabdevači, ketering firme...
    Tužno je što je na tenderima za izbor dobavljača za školsku kuhinju jedini kriterijum cena, to je zvaničan stav ministarstva.
    Nedavno sam naletila na neki članak na tu temu... isto je i kod nas... vrtić i škola na 50 metara, ali vrtić više ne smije kuhati za školu jer nisu registrirani za obavljanje poslova keteringa.
    Žalost... i kod vas i kod nas.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •