Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 293

Tema: Zašto se tata preznoji dok djetetu navuče štrample?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Znam dosta ljudi koji su po kući stalno u pidžamama, meni je to isto dosta strano. Što kad ti netko navrati u goste, zvoni poštar, trebaš iznijet smeće, skoknit u dućan, stalno presvlačenje?
    Ja doma nosim običnu robu, samo ne baš fine i osjetljive komade

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a možda je i tim nekim drugima tvoja kućna odjeća ko njima pidžama

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ja spavam u tajicama i majci kratkih rukava. U istome sam i kad sam doma budna. Ne razmisljam u terminu pidjama / roba za po doma. Ako netko dolazi, stavim grudnjak ispod majice i to je to. Ako navacer opet idem van, obucem traperice. Ali traperice nikako nisu roba za po doma.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja spavam u tajicama i majci kratkih rukava. U istome sam i kad sam doma budna. Ne razmisljam u terminu pidjama / roba za po doma. Ako netko dolazi, stavim grudnjak ispod majice i to je to. Ako navacer opet idem van, obucem traperice. Ali traperice nikako nisu roba za po doma.
    ja isto ovako
    s tim da bih ja svoju robu za po doma nazvala dronjcima, to je roba s pokojom neperivom flekom i rupom i nije me sram.
    odem i bacit smeće u tome. ako baš idem po djecu u kućnoj robi onda isto obučem nešto staro ali gledam da nema tih rupa i fleka

ali tako se u zagrebu ponašam, svejedno mi je tko će me vidjet, jesam li sređena i na što sličim
    kada odem u rodni grad, onda je sasvim druga pjesma, nema izlaženja iz kuće u tako nečem, pa onda najčešće provedem tih par dana zatvorena u kući, da me nitko ne vidi

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Čekajte, nisam shvatila najbolje, vi se odmah po dolasku kući koje god doba bilo presvlačite u pidžame?
    Nama su pidžame samo za spavanje i eventualno vikendom boravljenje u njima nakon buđenja do prvog odlaska iz kuće.
    Nama također pidžame služe samo za spavanje, a vikendom je nakon ustajanja također oblačenje. Nikakvo razvlačenje u pidžami mi ne dolazi u obzir. Nije da bih djeci branila, ali ne vole to isto kao ni mm i ja. U pidžamu upadamo direktno samo ako kasno dođemo doma.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji obožavaju to rijetko jutarnje razvlačanje po kući u pidžamama, valjda zato što uglavnom uvijek nekud jurimo pa je to dio rituala vikend kućnog prijepodneva.
    Betty, ja isto tako po kući nosim neke stare trenerke sa kojom flekom, isprane boje, oslabljenog elasticiteta i tako. Pa tako skoknem baciti smeće, pa nekad do dućana, pa nekad izletim po dijete na trening kad treba... pa sam shvatila da je bolje da to raspalo, flekavo i s rupama pobacam i budem po kući u nekoj novijoj trenerci jer nema gdje ne idem u tom izdanju.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    kada odem u rodni grad, onda je sasvim druga pjesma, nema izlaženja iz kuće u tako nečem, pa onda najčešće provedem tih par dana zatvorena u kući, da me nitko ne vidi
    Poznat mi je i ovaj lokalni kolorit. Što manjii i južniji grad - to veća napetost . Tipa - neću nikad zaboravit, 5-godišnjakinja na Braču izlazi biciklićem iz dvora i pita mamu, malko u panici - mama, jel' mi paše ova majica uz ove hlače? To već u ST-u ne bi palo na pamet, u ZG definitivno ne, a u Berlinu bi bilo kulturološki šok - stila, who, bolan, cares.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Majko mila vi čuvate sve flekave stvari, s rupama, odrpane, ja toga nemam, to smatram viškovima i toga se rješevam brzinom svjetlosti, skužila sam da me ta navika spasila bespotrebnog gomilanja robe, obuće i stavri općenito po kući. Isto tako sve što djeca prerastu dalje prosljeđujem.

po kući sam u trenirci, normalnoj, finoj pamučnoj trenirci bez fleka i rupa al sam zato stalno bez grudnjaka.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hm. Ja spavam u donjem vesu, a doma hodam u pidzami- to kad se potrudim. Nekad bas i samo u velikim majicama i vestama, sirokim i udobnim kosuljama. U pidzami najnormalnije otvaram vrata svima, a blize prijatelje u pidzami i docekujem, secem psa i idem u vrtic po malu. Nije mi uopce palo napamet ovo sto kaze Tangerina- kako u pidzami otvoriti postaru. Maloj je uvijek vruce, ona je stalno gola u gacama, a sin je toliko van kuce da se zapravo za doma ne presvlaci, vikendom bude u pidzami. Ali mi uopce ne spavamo u pidzamama/ nitko od nas. Muz je isto po doma u pidzami, sece psa u pidzami, ali ne ide u vrtic. Jednom sam negdje procitala: Kad vidis covjeka na cesti u pidzami nikad nisi siguran je li odustao od zivota ili ga zivi na najjace

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sasa šetate psa u pidžami?? moram priznat to još nisam vidjela ni čula

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa da, park nam je ispod prozora. U svoju obranu imamo stvarno lijepe pidzame))). Ono, navuces uggsice i stavis vestu/ jaknu i izadjes van. Po ljeti smo ionako “razgacheni” pa samo obuces kratke hlace i izadjes.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pola mog kvarta šeće pse u pidžamama. Kome se da oblačiti u nedjelju ujutro. Ja inače spavam u donjem dijelu pidžame i majici, a taj donji dio izgleda kao trenirka, nema neke razlike.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Poznat mi je i ovaj lokalni kolorit. Što manjii i južniji grad - to veća napetost . Tipa - neću nikad zaboravit, 5-godišnjakinja na Braču izlazi biciklićem iz dvora i pita mamu, malko u panici - mama, jel' mi paše ova majica uz ove hlače? To već u ST-u ne bi palo na pamet, u ZG definitivno ne, a u Berlinu bi bilo kulturološki šok - stila, who, bolan, cares.
    Da. Najsmješnija sam sama sebi jer još uvijek padam na te fore. Kako je se strahovito teško iščupati iz tog mindseta! Iako sam već godinama svjesna kako ta zajednica funkcionira i razmišlja, svejedno si poslušno ofarbam izrast prije nego idem dole. Ali to je već sasvim druga tema.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Hm. Ja spavam u donjem vesu, a doma hodam u pidzami- to kad se potrudim. Nekad bas i samo u velikim majicama i vestama, sirokim i udobnim kosuljama. U pidzami najnormalnije otvaram vrata svima, a blize prijatelje u pidzami i docekujem, secem psa i idem u vrtic po malu. Nije mi uopce palo napamet ovo sto kaze Tangerina- kako u pidzami otvoriti postaru. Maloj je uvijek vruce, ona je stalno gola u gacama, a sin je toliko van kuce da se zapravo za doma ne presvlaci, vikendom bude u pidzami. Ali mi uopce ne spavamo u pidzamama/ nitko od nas. Muz je isto po doma u pidzami, sece psa u pidzami, ali ne ide u vrtic. Jednom sam negdje procitala: Kad vidis covjeka na cesti u pidzami nikad nisi siguran je li odustao od zivota ili ga zivi na najjace

ne idem po dijete u vrtić u piđami jer mališa ide u školu. ali u piđami šećem pseto, idem u kvartovski dućan...
    kad bolje razmislim, pola ljudi koje sam upoznala preko pseta baulja jutrima u piđami
    Posljednje uređivanje od magriz : 06.12.2018. at 13:54

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Majko mila vi čuvate sve flekave stvari, s rupama, odrpane, ja toga nemam, to smatram viškovima i toga se rješevam brzinom svjetlosti, skužila sam da me ta navika spasila bespotrebnog gomilanja robe, obuće i stavri općenito po kući. Isto tako sve što djeca prerastu dalje prosljeđujem.

po kući sam u trenirci, normalnoj, finoj pamučnoj trenirci bez fleka i rupa al sam zato stalno bez grudnjaka.
    pa moja poderana majica je još uvijek funkcionalna. Ne patim od toga da mi kućna roba bude fina. Te robe mi nije žao, ne pazim da stavim pregaču kada kuham, kada čistim wc, kada vježbam i slično. Kada postane nenosivo, onda najčešće razrežem i to mi budu krpe za prašinu i brzinsko brisanje poda i šta god treba.
    Djeca rastu i ne stignu dovesti robu do baš takvog stanja i nju prosljeđujemo

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da, park nam je ispod prozora. U svoju obranu imamo stvarno lijepe pidzame))). Ono, navuces uggsice i stavis vestu/ jaknu i izadjes van. Po ljeti smo ionako “razgacheni” pa samo obuces kratke hlace i izadjes.

čekaj a kad nije zima i nema jakni, isto šetate u pidjami gornji/donji dio i udri po kvartu ?

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Da. Najsmješnija sam sama sebi jer još uvijek padam na te fore. Kako je se strahovito teško iščupati iz tog mindseta! Iako sam već godinama svjesna kako ta zajednica funkcionira i razmišlja, svejedno si poslušno ofarbam izrast prije nego idem dole. Ali to je već sasvim druga tema.
    Moja baka s 80 i kusur godina, ustaje redovno izmedu 7-7.30 ujutro, ne zato sto joj se ustaje nego "mora" otvoriti grilje...to je znak da je ona na nogama pa joj nece Jurka, Perka, Simica reci kako eno ona se jos nije digla, a "vec" je sedma ura prosla

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

betty blue ma ja ti patim od sindroma bacanja stavri, ne podnosim kad mi se nagomila svega pa jedva dočekam da se nešto iznosi i odmah leti iz stana.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Moja baka s 80 i kusur godina, ustaje redovno izmedu 7-7.30 ujutro, ne zato sto joj se ustaje nego "mora" otvoriti grilje...to je znak da je ona na nogama pa joj nece Jurka, Perka, Simica reci kako eno ona se jos nije digla, a "vec" je sedma ura prosla
    ajmeee

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

betty blue ma ja ti patim od sindroma bacanja stavri, ne podnosim kad mi se nagomila svega pa jedva dočekam da se nešto iznosi i odmah leti iz stana.
    meni je ovo baš grozno, ne podnosim konzumerizam, nije baš ni ekološki toliko toga bacati

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bože Mojca, kakva su ti to pitanja rješenje je, kao što je rekla seni, da ideš na češća i duža putovanja bez obitelji, a može i izlaske s društvom u večernjim satima.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pola mog kvarta šeće pse u pidžamama. Kome se da oblačiti u nedjelju ujutro. Ja inače spavam u donjem dijelu pidžame i majici, a taj donji dio izgleda kao trenirka, nema neke razlike.
    U kvartu su pidžame svakodnevica, zato i šećete pse tako ležerno . Ajd po Zrinjevcu šeći u pidžami .

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja sam ovako kao lili, samo stu muku mucim donji dio trenirke, koji nije kao trenirka, nego malo drukcije krojena. sve rupasto, flekasto bacam. i od muza (kad ne vidi) ( osim onih par svetih majica od smiths-a )

sasa, vi ste ko oni selebritis sto secu pse po central parku u pidzamama, parkama i uggsicama.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

...muku mucim naci model donjeg dijela trenirke...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    U kvartu su pidžame svakodnevica, zato i šećete pse tako ležerno . Ajd po Zrinjevcu šeći u pidžami .
    Pa da, u usporedbi sa onima koji šeću u gaćama potpuno smo pristojni

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a sad vidim da vas je vise, magriz, mima...
    ne znam ni sama, ja u nedjelju i kad skocim samo po novine iza ugla, navucem normalne hlace, a preko gornjeg kucnog dijela navucem neku jaknu. old school!
    ali ne smeta me kod drugih , niti gledam sto su navukli, ali ja sama ne mogu drugacije.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nema goreg oka od majčinog oka... šifra mama Lenu, dobro nije baš. Ali uvijek bi me dočekala, od milja s par gesti, brzinskim ljubavnim skenom "Imaš nove bore, smršavila si. Da, sad će menopauza, sad će problemi..." Mama, one and only .

BTW, a šta ako se spava gol, kako onda šetat psa ?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    ...muku mucim naci model donjeg dijela trenirke...
    pa kad su ti donji dijelovi postali sad pidzame. na krivom odjelu trazis seni

jos kao studentica sam do ducana cesto otisla u pidzami. sad manje secem u istoj do ducana, ali ne kuzim u cemu je problem

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Bože Mojca, kakva su ti to pitanja rješenje je, kao što je rekla seni, da ideš na češća i duža putovanja bez obitelji, a može i izlaske s društvom u večernjim satima.
    Točno.
    I neizvedivo.
    A i ono malo kad je pere me grižnja savjesti jer si on ne priušti ni to malo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja sam ovako kao lili, samo stu muku mucim naci donji dio trenirke, koji nije kao trenirka, nego malo drukcije krojena. sve rupasto, flekasto bacam. i od muza (kad ne vidi) ( osim onih par svetih majica od smiths-a )

sasa, vi ste ko oni selebritis sto secu pse po central parku u pidzamama, parkama i uggsicama.
    Ovo je i meni muka - volim ravne hlače, bez rendera (suženog dijela oko gležnja), bez ukrasa, bez džepova... Imam dvije ljetne i trenutno ni jednu zimsku. Zimi nosim neke toplije, ali nisu 100% pamuk, pa nisam baš presretna. Ponekad u Intersparu ima tih hlača, ali teško se za mene nađe veličina, pa doslovce svaki put gledam ima li ih.

Odjeću koja je uništena nemilosrdno bacam, ali još uvijek imamo previše.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kad šetam psa (ujutro), važno mi je da imam sunčana naočale.
    Drugo mi je sve nebitno.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a sad vidim da vas je vise, magriz, mima...
    ne znam ni sama, ja u nedjelju i kad skocim samo po novine iza ugla, navucem normalne hlace, a preko gornjeg kucnog dijela navucem neku jaknu. old school!
    ali ne smeta me kod drugih , niti gledam sto su navukli, ali ja sama ne mogu drugacije.
    isto

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Točno.
    I neizvedivo.
    A i ono malo kad je pere me grižnja savjesti jer si on ne priušti ni to malo.
    evo ti novi topic kako se riješiti grižnje savjesti bez imalo grižnje savjesti

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku

BTW, a šta ako se spava gol, kako onda šetat psa ?
    pa vidiš da sasa ustvari oblači pidžamu ujutro kad se probudi

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jao, di je ona tema s trenirkama? Treba napravit komparativnu analizu
    Posljednje uređivanje od vertex : 06.12.2018. at 14:42

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    Fakat bi trebalo...

Ali prije toga treba odgovoriti na ključno pitanje Tko je vlasnik problema? Kad i sebi uspijem smisliti odgovor, prijavit ću ovdje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Kad šetam psa (ujutro), važno mi je da imam sunčana naočale.
    Drugo mi je sve nebitno.
    Je li to odjeća kao iz onog vica - definicija trikinija: sunčane naočale, natikače i šešir

Sad je malo hladno za to, ali doći će ljeto brzo nego si mislimo, hehehe...

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Aahahahah, ja oblacim pidzamu ujutro ili nekad tek kad idem setat psa. Po ljeti lili nosim kratke hlace, nemam gornji dio pidzame, kupim samo donji, u OYSHO ili tako nesto. Gore po prilici. I mi smo u centru i nismo jedini u pidzami. Nije super cesto, ali ima nas.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Fakat bi trebalo...

Ali prije toga treba odgovoriti na ključno pitanje Tko je vlasnik problema? Kad i sebi uspijem smisliti odgovor, prijavit ću ovdje.
    pa vlasnik problemaje onaj s grižnjom savjesti, tko drugi

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Da.
    Evo sad ću.
    Ali ovo će biti pod tema...
    Tema koja je dovela do ovoga je neka druga.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ni ja ni moj muž nemamo piđame, ni za spavanje, ni za van. Nepotreban odjevni predmet.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

e bas tako Peterlin! trazim udobne, ravne, bez onih suzenja na dnu, a jos da su dige jer sam ja visoka i tanka... jednom sam nasla takve u Zagrebu, bile su malo skuplje, ali prekrasne. nosila sam ih i krpala dok se nisu raspale.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Takvih hlača (kao trenirka, ali ravnih nogavica, bez džepova) bude po kvartovskim dućanima tekstila (pidžame, veš, trikotaža...). Obično ih šivaju neki mali HR obrti. Evo na mojima piše UNA, Lužnička 14, Zaprešić. Odlične!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo ga.

http://forum.roda.hr/threads/93099-%...56#post3076456
    Posljednje uređivanje od Mojca : 06.12.2018. at 15:27

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mojca ovi tvoji chain topiĆi postaju telenovele
    Posljednje uređivanje od čokolada : 06.12.2018. at 15:34

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Samo da kažem da sam citajuci o pidzamama skoro fulala stanicu u vlaku. Kondukter je morao intervenirati i javiti strojovođi da ne krene i da otvori vrata

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Cubana sve je to minor inconvenience, bitno da ti znas tko od nas u cemu spava, sjedi na kaucu, docekuje postara i seta psa

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hahahaah

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca ovi tvoji chain topiĆi postaju telenovele

Pa da, već duže vrijeme govorim da sam robinja Isaura.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pa ja sam iz zg doselila u malo dalmatinsko mjesto i jos uvijek idem i bacit smece i u brzinski ducan i po djecu u skolu ako lije kisa u pidzami. I prvi put kad sam se presvukla u robu za van je bio kad sam se prosle godine zaposlila na zamjeni u istoj skoli pa mi bilo nekako glupo da me ucenici vide i pidzami. Spavam samo u gornjem dijelu pidzame. Otvaram vrTa svima u pidzami. I kad zovem nekog kuci, ne presvlacim se. Trenirke su mi za setnju, odlazak u park. U principu se presvlacim ako planiram negdje sjedit...kao da ne sjedim u pidzami vani. Mm ce se uvijek presvuc, cak i za smece iznijet. I znao me zamolit da se presvucem jer ce svratit njegov taj i taj. Vise me ne moli, odustao je.
    Dakle, nece ima nista bit sto imaju svaki tri majice za skolu i troje hlace?

Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •