Dakle ove godine nemam ideja za poklone...sta vi svojima poklanjate.
Ja imam decke od 13 i 9 godina...a ideja nemam...
Dakle ove godine nemam ideja za poklone...sta vi svojima poklanjate.
Ja imam decke od 13 i 9 godina...a ideja nemam...
http://forum.roda.hr/threads/77148-P...azece-praznike
ne obaziri se na dobnu skupinu, ideje su od 3 do 53 godine![]()
kako su plejka i željene igrice uranile kao poklon za Božić i rođendane od tete, od nas će dobiti atlas izuzetnih ljudi i hudice sa HP motivima. Knjiga i mekan poklon![]()
Ovako je kod nas bilo godinama, češće naranča ili mandarina, ali da - tako nekako... Inače se do Božića izgustiraju od silnih darova.
Ove godine nisu dobili baš ništa - veliki su i da baka nije poslala 2x čokoladnog sv. Nikolu, ne bi bilo ni toga. Više im znači vrijeme provedeno s nama (u subotu je obiteljska proslava, mm ima rođendan pa to obično sve slavimo zajedno, tako da se čizmice i šibe izgube u gomili drugih aktivnosti.
Mislila sam peći ovakve i onakve kolače, ali su me smotali da napravim samo sramotnu lažnu mađaricu (s keksima). Možda eventualno tortu bez file ili lješnjakovu šnitu.
moj će dobiti bon za PS4, i od bake i od frendova, i evo mu za neku igricu. seka će dobiti knjigu.
moji svaki po knjigu prema uzrastu, svaki neki odjevni predmet mandarinu i pokoji slatkiš
mi ih kupujemo u sancta-domenica, kupimo 160,00 kuna to ispadne 150,00 kuna jer ovo je neka provizija.
mislim da imaju samo te od 150,00 (160,00) jer znamo da smo malom za ročkas uzeli 4 komada.
jos jedno pitanje, jesam dobro shvatila da samo jednom ukucam kod i onda se koristi dok se ne potrosidal ima neki rok do kad se mora potrositi da ne propadne?
ajme super nisam imala pojma hvala ti
mislim da nema roka, ti novci stoje u lisnici dok se ne potroše. moj recimo to koristi kada kupi igricu, a ostatak troši na neke dodatke koji su mu potrebni.