Stranica 12 od 13 PrviPrvi ... 210111213 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 604

Tema: Život s radoholičarem - kako se riješiti grižnje savjesti bez imalo grižnje savjesti

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Naravno da postoji rjesenje za sve.
    Samo iz mog iskustva treba pustiti ljude da im ta rjesenja sazriju. Treba ih pustiti da im sjednu.
    Tako da ako BB trenutno nema rjesenje onda ga nema za sebe. Mozda ima za kolegu koji je tik do nje i koji je u istoj situaciji.
    Ali BB kako je ja vidim je zena s troje male djece. Od kojih je jedno jakp zahtjevno

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nastavak.
    Drugo kronicno bolesno. A trece jos ovisno o njoj.
    Dakle zena ima problema i doma preko glave.
    Odluke koje treba donjeti donosi sporo. Ugodno joj je u njenoj zoni. A zona je sve sem ugodne. Bar s moje tocke gledista.

I sta sad. Rekla je da joj je posao OK ali ima svpjih zahtjeva. Koje neki ne bi ni u ludilu radili. Pa ja to gledam tako da mozda neki ne bi ni u ludilu trcali nakon posla doma.
    Sve je stvar percepcije. Ocito BB jos nije dovoljno pritisnuta da napravi zivotne odluke.
    Promjena posla, kupnja nekretnine.....ima ih.

Treba prihvatiti ljude da rade stvari razlicito. Drugacije.
    Ja cu napraviti promjenu kad se osjetim spremnom za nju. Samo tad. I tad mi ne treba potpora ljudi za to. Jer sam spremna i snazna i znam sto zelim.
    Dok se ne slomim ne ide.
    Sve mi je silovanje. Napravila sam par puta nesto kako su mi drugi savjtovali da treba jer nije ovo dobro....nije to OK....itd.
    Tad sam najvise nastradala. Jer sam vodila neku bitku za koju nisam imala ono sto je najpotrebnije.
    Svoje samopouzdanje.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

A mislili smo da Mojca ima problema?

Sori, šalim se malo. Ne znam što drugo reći, već sam sve napisala. Pomažete mi, ali moram skužiti kako da si sama pomognem.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku

Sori, šalim se malo. Ne znam što drugo reći, već sam sve napisala. Pomažete mi, ali moram skužiti kako da si sama pomognem.
    Meni je jako pomoglo to sto je moje drugo dijete rodeno vrlo ozbiljnog zdravstenog stanja. To mi je pomoglo da preslozim prioritete i vrlo glatko kazem " NE" za sve sto se od mene ocekuje a ja: ne mogu/ne stignem/ne zelim.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bubilo nije mi bio cilj analizirati te u negativmom smislu vec sam te usporedila samnom.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ma nisam to tako ni shvatila, nikako, stvarno! Zezam se samo. Uvijek mi je “čudno” kad nabrojite “sve moje” na forumu...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zna BB da samo pokusavamo pomoci s drugom perspektivom

Spajka pokusava pomoci na svoj nacin, sirius na svoj I tako svaka ...

Ja mislim da si ti BB jedna jako snazna zena, samo trebas odlucit. Ne ljubis promjene posla, stana... Al kad odlucis, ima da frca.

Ja ti kapu skidam kako si se nosila u situaciji sa sinovljevom bolesti, malo koja od nas bi mogla biti tako jaka, snazna i pribrana

Ljubim
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.12.2018. at 19:50

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

To s rjesenjem za sve, iz ove neke trenutne situacije, cini mi se da je moguce jedino tvrditi onako nekako metafizicki - ima rjesenja, u smislu da uvijek postoji sansa za promjenu, ali ta promjena nije nuzno i rjesenje, odnosno pozitivni pomak.

Kod nas je trenutno totalna pat pozicija. Ne valja nikome tko je u to umijesan ali kako god da okrenes, ovaj cas ne postoji niti jedno rjesenje. Ideje postoje, cak i preko nekoliko raznih scenarija koje bismo mogli probati, ali niti jedno zapravo ne valja. Sva bi donijela barem neku promjenu, ali u konacnici, nis', samo jos gora situacija.

Tako je mozda i Bubilo. Sigurno moze dati otkaz, zasto ne. Ali je li to stvarno rjesenje ili je samo promjena (promjene radi)?
    Posljednje uređivanje od Kaae : 31.12.2018. at 08:39

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Gledam ovo sto sam napisala pa izgleda kao da pisem roman u nekakvom cudnovatom kodu. Nije nikakva mudrolija, pokusavamo rijesiti zavrzlame oko zdravstvenog, pravnog i slicnih sustava u ovim krajevima i vjerojatno bi sve skupa zvucalo kao jos gora zbrka da probam konkretno objasniti u cemu je stvar.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Moja promjena nikako ne treba ići u smjeru promjene posla, nego smanjivanja granica... za jedno 200-300% .
    I to bez grižnje savjesti. No, nisu problem samo granice nego i perfekcionizam. Iako daleko od toga da to sto radim može biti savršeno. Ja težim samo da je dovoljno dobro, savršeno ni ne postoji u tom poslu. U principu cilj mi je napraviti nešto što nije totalno smeće i klijentu neupotrebljivo, dakle “samo” dovoljno dobro, a nekad nemaš uvjete za to.

Nego, da filozofiramo... stalno me ljuti ovo da se nikada ne treba raditi više od 8 sati. Evo, uopće neću pričati o sebi nego o jednom dragom čovjeku koji jako puno radi. Na pragu je 50-tih, nije se ženio, nema partnericu ni djecu, puno radi... opet, nije to neki nabrijani menadžer, ne zarađuje enormno... on je uvijek dostupan, on sve odrađuje... i kako ja vidim, kad drugi postave granice da ne mogu on ostane i napravi. Jednostavno kako ja vidim stvari u svijetu... taj posao ne nestane, samo ga napravi netko drugi, ko ga isto radi prekovremeno. Inače bi svijet bio pun “loših prijevoda” i nikada ne bi postojao niti jedan dobar prijevod. Ne govorim ovdje ništa Casi, u potpunosti se slažem s njezinim načinom odgovaranja na loše rokove... ali u svijetu ima više loših rokova nego dobrih, i da bi stvari bile dobro napravljene uvijek se negdje nađe neki lik koji se malo više ili puno više potrudi da stvar bude napravljena dobro. I kad nije nenormalno placen za to, nego samo normalno.

I jesam li ja jedina koja vidi stvari takvima? Da na kraju mora postojati netko “tko zapne”? Jer možeš jednog ili pet klijenata/poslova s lošim rokovima odbiti... ali ne možeš ih sve odbiti.
    I jesam li totalno u banani kad sebe vidim kao jednog od tih “spasitelja svijeta”.

I znate li kako je teško reci nekome da od sada imaš nove granice ako te netko poznaje u tvojim starim granicama i vjerovat će ti samo ako pukneš, poludiš, urlaš... a ni onda ti bas neće vjerovati, nego će ti reci, daj se odi malo odmori pa se vrati.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Naravno da je tesko, kad se naviknu tko je ta mazga koja uvijek vuce,pa je tovare stalno sve vise.
    Bijah i ja ta mazga

Puno.ovisi o timu BB ako je vecina radisna I marljiva zaista nema problema obaviti posao, ako je takva manjina a dobar dio se izvlaci I muljavo radi e hebiga to je drugi par rukava.

Ja recimo trenutno imam.situaciju da grcam (i tako ce bit narednih godinu I po zbog vaznog projekta), al isto imam kolegicu koja ce sama od sebe reci vidim da ne znas kud bi prije, daj meni nesto da odradim.

A sad imam I sluzbeno oformljen tim, pa im mogu ravnomjerno podijelit zadatke da se sve napravi u roku. Tim je takodjer pomno biran tako da se radi o vrijednim I pouzdanim osobama zbog vaznosti projekta.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ti dragi ljudi koji jako puno rade zapravo svima dižu letvicu, i dižu očekivanja nadređenih prema radnicima, jer ako može dragi kolega, zašto onda ne bi mogao i ti.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kaae tvoja situacija je nazalost najvecim dijelom vezana uz bolest muza tako da su to stvarno vanredna stanja I sv eje zapravo na tebi. :hugs:

BB predlazem(o) da poradi na.sebi da ne dozvoli vise da je se razvlaci na njenih 200-300 % kapaciteta, promjena radi nje same prvenstveno.

A ona ce naravno najbolje.znat sto je najbolje za nju.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo još jedan plastičan primjer ljudi koji “rade razliku”.
    U mojoj je zgradi 12 stanova, pričuva je neka osrednja i nema u njoj previše novca za previše stalnih izdataka. Npr. čistačicu stubišta ne plaćamo iz pričuve nego na ruke.

Do nedavno je u zgradi živio stariji bračni par bez djece koji su zapravo jako puno radili oko zgrade... npr. on je farbao smetlarnik kad zahrđa, i stalno su čupali travu na par mjesta gdje probija korov gdje nema betona... ona je prala kante i krpe od čistačice jer u stubištu nema zajedničke vode.

I ljudi su odselili... tko će prati krpe i kante? Može Bubilo par puta, ajmo se podijeliti, neće... ok, onda otkazujemo čistačicu.
    Ajmo zajedno počupati korov... neće...
    Ok. U pričuvi nema dovoljno novca da redovito plaćamo servis za čišćenje i nekakvog domara, moramo povisiti pričuvu da netko to sustavno održava. A jooooj... to nam je puno, ajmo se dogovoriti.
    Ajmo...
    Muk...
    I tako, nitko ne cisti i ne održava. I to se vidi. A dok je tu bio stariji bračni par nitko nije vidio što oni rade. (Nemamo predstavnika, Tj. imamo koji volontira za “papirnate poslove”, tipa dati žig dimnjačaru, ali koji ne želi volonterski biti još i domar).

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ti dragi ljudi koji jako puno rade zapravo svima dižu letvicu, i dižu očekivanja nadređenih prema radnicima, jer ako može dragi kolega, zašto onda ne bi mogao i ti.
    E bas to. Tu ima I nekolegijalnosti ako se okrene perspektiva.

Mima znas nekad bas u sridu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo još jedan plastičan primjer ljudi koji “rade razliku”.
    U mojoj je zgradi 12 stanova, pričuva je neka osrednja i nema u njoj previše novca za previše stalnih izdataka. Npr. čistačicu stubišta ne plaćamo iz pričuve nego na ruke.

Do nedavno je u zgradi živio stariji bračni par bez djece koji su zapravo jako puno radili oko zgrade... npr. on je farbao smetlarnik kad zahrđa, i stalno su čupali travu na par mjesta gdje probija korov gdje nema betona... ona je prala kante i krpe od čistačice jer u stubištu nema zajedničke vode.

I ljudi su odselili... tko će prati krpe i kante? Može Bubilo par puta, ajmo se podijeliti, neće... ok, onda otkazujemo čistačicu.
    Ajmo zajedno počupati korov... neće...
    Ok. U pričuvi nema dovoljno novca da redovito plaćamo servis za čišćenje i nekakvog domara, moramo povisiti pričuvu da netko to sustavno održava. A jooooj... to nam je puno, ajmo se dogovoriti.
    Ajmo...
    Muk...
    I tako, nitko ne cisti i ne održava. I to se vidi. A dok je tu bio stariji bračni par nitko nije vidio što oni rade. (Nemamo predstavnika, Tj. imamo koji volontira za “papirnate poslove”, tipa dati žig dimnjačaru, ali koji ne želi volonterski biti još i domar).
    Zasto niste odabrali za predstavnike taj stariji bracni par koji je odselio? Taman bi po pravdi zasluzili tu sitnu lovu.

Nuzan vam je predstavnik jer se ocito ne mozete sami dogovoriti.

Ja bih probala pronaci potencijalnog kandidata I s njim ako treba isla skupljat potpise.Razgovarala bi sa susjedima I uvjeravala ih da nam treba predstavnik (posebno ako je manja zgrada). Da, to bi isla al ne bi prala kante I sl.

Na 3 lokacije placamo pricuvu I nigdje nije bilo problema oko dogovora za predstavnika I pricuvu. Moguce da smo imali srece, na svom lokacijama su uglavnom mladji ljudi, pa im je bit ce vise stalo da sve to lijepo izgleda.

Znam za razne slucajeve predstavnika/pricuva.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bubilo, bila sam u slicnoj situaciji.
    Ponavljam samo slicnoj, ne radi se ni o priblizno istim poslovima.
    Kao voditelj sam vukla, vukla,... i dobivala stalno servirane sve vece i vece zahtjeve koje je bilo nemoguce izvrsiti.

Djelatnike sam tjerala do krajnjih granica, svi smo radili prekovremeno i subote i sva moguca vremena i samo nije bilo dosta, nije bilo dovoljno,...

A posao je morao biti napravljen. Mene je to vuklo, guralo,... bez obzira na nemoguce rokove, posao treba napraviti.
    Tako je i bilo par godina.

E onda su me odlucili smjeniti, jer nije bilo dovoljno (nikad ni nece biti).

Osoba koja me zamijenila izdrzala je 6 mjeseci i napravila kaos, pa su stavili drugu osobu.

Ta osoba je potvrdila tocno sve kako sam ja govorila, tako da je ipak doslo na moje.
    U ovom trenutku moj posao radi troje ljudi i ne mogu ga napraviti ni priblizno mojoj razini, a kamoli vise.
    Djelatnici kojima sam bila sef su dali otkaze ubrzo nakon sto sam otisla s tog mjesta. Ostao je jos 1 koji isto namjerava otici.
    A posao je nemoguce odraditi bez ljudi koji znaju. Trenutno takvih nemaju.

I koji je zakljucak?
    Nema ga.
    Nitko mi nikad nije rekao hvala, za sve te prekovremene, samo sam dobila na kraju kaznu.
    Jedino preostalo zadovoljstvo je da je sve doslo na moje.
    Sve moje tvrdnje su se pokazale 100% tocne i svi su se u to uvjerili.
    Meni to sad ne znaci nista, ali nema veze, ostao je unutarnji mir.
    I u krajnjem slucaju drago mi je da su me moji ljudi podrzali.
    I jedan zlocesti zakljucak: na kraju troje muskih mijenjaju jednu zenu i ne mogu zamijeniti. (Na zalost na mobitelu mi ne rade smajlici).

Bubilo zelim ti reci da ti nitko nece nikad reci hvala za to sve. Zaboravi i idi putem koji te ne unistava.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Anemona jel bolja situacija na novom poslu? Jel se pokazalo ono "svako zlo za neko dobro"?

Ne volim generalizirati, al zenama multitasking definitivno bolje lezi.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pokazalo se "svako zlo za neko dobro", jer sam se konacno odlucila na trudnocu. Nisam vise trebala cekati samo da jos rijesim na poslu ovo, pa da rijesim ono,...
    Na koje se tocno radno mjesto vracam jos ne znam. Trenutno me to ne brine.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 31.12.2018. at 10:43

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

BB - napisala si i sama, da moraš riješiti perfekcionizam. To je ključ (ako već ne želiš mijenjati posao), da napraviš još bolju prioritizaciju u što se isplati uložiti koji prekovremeni a s čim se može živjeti. I prihvatiti da ponekad jednostavno se ne može napraviti nešto prolazno dobro ako su rokovi baš stvarno nemogući. I daj nauči govoriti ne može. I bit će za 6 a ne za 4 mjeseca. Pa za 6 napravi bar onih najbitnijih 20% zadovoljavajuće a ostalo - znaš onu, koliko para (u tvom slučaju vremena) - toliko muzike. Nema pamtenije od te.

I "za ovo nema vremena, pa ćete dobiti sra**e jer nema vremena" je možda ok pristup za prijevod knjige od 30kn na kiosku, ali ima poslova koji za sobom ipak povlače puno lošije posljedice nego zaključak da je knjiga loše prevedena. I onda, ako već imaš rok u kojem se ne stiže sve, ili ako je nemoguće isporučiti u svemu očekivanu kvalitetu, onda bar napraviš prioritizaciju i odradiš prekovremene u dijelu koji je najbitniji (jer znaš da svaki tvoj prekovremeni se deseterostruko isplati kasnije), a za ostalo zaključiš da će morati poslužiti jer bolje ne može... Znači, smanjiti perfekcionizam, prioritizirati i postaviti granice preko kojih se ne ide, ako to znači odbiti posao - pa odbij ga. Što ti mogu napraviti? Dat otkaz? Naći ćeš posao negdje drugdje, i još uvijek mislim da će vjerojatno biti za veću plaću, praktično svi koje znam su, prilikom promjene firme, usput si i povećali plaću

PS- i daj više kupi kuću!!! Sad će nova godina

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mislim da smo se krivo shvatile... Lose sam prijevode rijetko predavala jer sam rijetko dolazila u situaciju da imam prekratak rok. Kao slobodnjak vecinom sam odbijala, i ako se dijelilo, uzimala koliko mogu. Lose prijevode sam predavala onda kad klijent i poslodavac nisu bili u stanju shvatiti da ne moze ili da ih bas briga. I ako cemo sasvim iskreno, knjiga koja se kupuje na kiosku ima najsiri domet i bas zato osjecam vecu odgovornost nego za knjizevni prijevod.
    Kad covjek nauci reci Ja to ne mogu u tom roku onda je u poziciji da je predao "los prijevod" mnogo rjede. Naravno, treba djecu othranit pa ponekad covjek mora pristajat na svasta i tad mi se cini vrlo vaznim imat stav To je to u tom roku. Svi oni spasitelji svijeta kako ih BB naziva, zapravo rade dumping strucnog rada. Naime, zasto bi klijent platio 10 mjeseci, kad ce netko u slobodno vrijeme radit pa ce klijent platit 4 i dobit proizvod 6,7 mjeseci rada? Dugorocno taj spasitelj smanjuje cijenu vlastita rada. I osobno, ja sam spasitelj svijeta na mojoj mikrorazini, za svoju obitelj, prijatelje i svoj komadic posla. Veliki i vazni projekti zasluzuju i takve voditelje, takvo vrijeme i naknade. Kad ih nema, ja biram spasavat svoja primanja, svoju djecu u slobodno vrijeme ...
    I jos jednom da ponovim, takvih losih prijevoda sam stvarno malo predala...jer u pravilu uzmem manje ili kompletno odbijem.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

PS. Imam još točno 365 dana za to .

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Što se tiče ostalog... u pravu ste. Sve ste u pravu. I sve sam bliže tome da znam što ću napraviti u srijedu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

BB drzim fige da to izrealiziras kako si zamislila!

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja ću svoje izrealizirat kako sam zamislila , a što će dalje biti, bumo vidli .

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bravo Bubilo!
    što god izrežirala

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

BB reziserka nasa

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Čitam ovo tek danas i isto sam pomislila!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Što se tiče ostalog... u pravu ste. Sve ste u pravu. I sve sam bliže tome da znam što ću napraviti u srijedu.
    I danas je četvrtak je si li nešto sredila?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nećete vjerovati onaj natječaj što je muž radio pred blagdane za koji sam mu prigovarala, evo javlja danas osvojio je nagradu

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Nećete vjerovati onaj natječaj što je muž radio pred blagdane za koji sam mu prigovarala, evo javlja danas osvojio je nagradu
    Jel prva nagrada?
    Ako nije ti si kriva.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jer bar nešto kvartovsko da i mi možemo uživati?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sirius, nije 1. nagrada
    jelena.O nije kvartovsko, strogi centar grada.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A jel opipljiva nagrada ono da se može zbrojiti?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    A jel opipljiva nagrada ono da se može zbrojiti?
    Nije u šoldima sve.....

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ako je nagrada onda je u soldima kolko ja znam

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Je u soldima je, al njega taj dio ne zanima. Njemu je to važno kao prepoznatost kvalitete u profesiji odnosno kao priznanje struke.

Solde bi mogao meni

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Vidiš Lili, treba čovjek nekad raditi i vikendom .

I danas je četvrtak je si li nešto sredila?
    Ja sam “sredila” to da sam (ponovo) jasno i glasno rekla “ne možemo to napraviti”. Pišu se mailovi, organiziraju sastanci, propituju me jesam sigurna... čekam tek da do nekog dopre moj zaključak .
    Al za sad se ne dam smesti .

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Je u soldima je, al njega taj dio ne zanima. Njemu je to važno kao prepoznatost kvalitete u profesiji odnosno kao priznanje struke.

Solde bi mogao meni
    E pa kupi još jednu garsonijeru [emoji38]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo BB ne daj se smesti!

Tanči nisu to takvi iznosi

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nisam znala lili da ti je muž dizajnirao jednu novozagrebački crkvu,mada me malko čudi piše da je nagrada dodijeljena 2010,a sjećam se da je crkva napravljena prije 2009 više prema 2005

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bravo BB ne daj se smesti!

Tanči nisu to takvi iznosi
    Od srca vam želim da budu/postanu.
    Čestitke mužu na nagradi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

bravo lili muzu na nagradi. svaka se racuna u toj profesiji

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala vam puno curke nije što je moj, al je talent.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bravo muzu, Lili! Vidis da je ok biti radoholicar

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

E, da ga nisi gnjavila mozda bi i prvi bio...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

He he sirus.
    Lili, čestitam TM-u!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Fala cure. Nije do mene majke mi

Prema ocjeni struke oni su prvi (prof s faxa su bili za njihovo rješenje kao najbolje), ali investitor se prepao futurističke fasade i izvedivosti, pa je odabrao nekog “svog“.

Samo da mi seni ne vidi objave, al ce mi se kesit u facu.

Svejedno ja i dalje mislim da se veliki poslovi ne uzimaju u predblagdanskom razdoblju. Ne mo'š tvrdoglavu mazgu uvjerit u suprotno

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nisam znala lili da ti je muž dizajnirao jednu novozagrebački crkvu,mada me malko čudi piše da je nagrada dodijeljena 2010,a sjećam se da je crkva napravljena prije 2009 više prema 2005
    Ne sjećam se točno godine, al prvo ide natječaj, odabir najboljeg projekta/nagrade pa gradnja objekta.

Btw sad sam ti bila s mužem u paru na radionici za roditelje u školi, slučajno nas dvoje sparili
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 03.01.2019. at 19:55

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Je reko mi
    I odma s vrata rekao pa ona se ne zove lilika!!!ko da ja ne znam kak se zoveš
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 03.01.2019. at 20:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •