Results 1 to 50 of 74

Thread: Planiranje trudnoce i zivotne okolnosti, vasa misljenja

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Quote Originally Posted by Kaae View Post
    Pa nije neka starost, ali nije bas da su svi u cvijetu reproduktivne mladosti. Naravno, nekima ne pomaze ni to sto imaju 20 godina. Ne znas dok ne probas, a nisu probali.

Ja ne bih cekala.
    Pa tako bas nekako i ja razmisljam, svjesna sam da nisam plodni pupoljak, ali ne mislim da moram veceras objesiti maternicu o klin:D
    Moja mama radjala je kasno, prvo 35, drugo 38.

Peterlin's Avatar

Quote Originally Posted by pussycat View Post
    Pa tako bas nekako i ja razmisljam, svjesna sam da nisam plodni pupoljak, ali ne mislim da moram veceras objesiti maternicu o klin:D
    Moja mama radjala je kasno, prvo 35, drugo 38.
    Moja kolegica s posla rekla bi "dragi bog sjedi na višem mjestu i zna bolje".

Nije ti kasno za djecu. Ja sam prvo rodila s 37+, a drugo kad sam već zagazila u 39 (možda ne bih tako brzo, ali teško mi je išlo s prvim, pa je dr rekao da ne čekamo dugo s drugim, jer hormonski prozor traje oko 2 godine nakon poroda, kada je lakše zatrudniti drugi put).

Da ti se dogodi trudnoća sutra, što bi učinila? Tako treba razmišljati... Sve će se to posložiti. Opustite se...Sretno!

Da mi se dogodi trudnoca sutra?

Pa kad me tako pitas - bilo bi mi ok i bila bih zadovoljna. Razmisljala bih - vrijeme je taman, zadnji vagoni vlaka su uskoro na vidiku, pa sto da ne? A i mislila bi i o bebi koju bi mazila do besvijesti (evo sad sam zasuzila malo, prokleti bio-sat)

Znaci ne bih uopce dvojila iako naravno nije sve poslozeno. Nema sanse da bi razmisljala o prekidanju iste odnosno napravila bih sve da ju odrzim i iznesem.

Peterlin's Avatar

Quote Originally Posted by pussycat View Post
    Da mi se dogodi trudnoca sutra?

Pa kad me tako pitas - bilo bi mi ok i bila bih zadovoljna. Razmisljala bih - vrijeme je taman, zadnji vagoni vlaka su uskoro na vidiku, pa sto da ne? A i mislila bi i o bebi koju bi mazila do besvijesti (evo sad sam zasuzila malo, prokleti bio-sat)

Znaci ne bih uopce dvojila iako naravno nije sve poslozeno. Nema sanse da bi razmisljala o prekidanju iste odnosno napravila bih sve da ju odrzim i iznesem.
    Eto, sama si sebi dala odgovor.

Nikad neće sve biti posloženo, ali život te ponekad i ugodno iznenadi....