Pokazuje rezultate 1 do 50 od 152

Tema: Da li vam je život ispao onakav kakvog ste željeli?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

u godinama kad sam upisivala faks sam postala izbjeglica.
    tad sam shvatila da su snovi jedno, planovi drugo a realnost trece.
    prvu godinu faksa zivjela sam s 10 godina mladjom sestrom, koja je isla u osnovnu skolu. kuhala sam, isla na informacije, prala joj robu na ruke (ves lonac mi je bio super frend), prosla sve sto se prolazi s devetogodisnjacima.
    kad je konacno otisla zivjeti s roditljeima pocela sam uzivati u studentskom zivotu i grabiti sto mi se nudilo.
    sad kad pogledam unazad, uz sve peripetije ostvarila sam dosta svojih zelja.
    zavrsila sam skole koje sam zeljela, ali ne i onako kako sam zeljela. puno je prepreka tu bilo.
    imala sam ponudu iz snova koju sam odbila jer sam znala ako je uzmem cijeli zivot cu zivjeti s koferom u ruci.
    ostala tu di jesam, bas danas predala papire za neko napredovanje, koje bi me nekad radovalo, a sad je nesto sto eto treba napraviti. jos jedna crta u CV.
    iskreno mislim da mi je vrijeme promijeniti posao, ali mi se ne da.

i zelje su mi promjenjive. jos par mjesta na svijetu zeljela bih vidjeti (Zanzibar, Australija, Japan). ostalo kako sam raspolozena.

edit: danas su to moje misli, ko zna sutra sam mozda promasila sve u zivotu a prekosutra sam sve ostvarila. definitivno sam vrckava osoba. i nekako ne kuzim ta premisljanja sto jesam a sto nisam.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 12.12.2018. at 13:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •