-
Osoblje foruma
u godinama kad sam upisivala faks sam postala izbjeglica.
tad sam shvatila da su snovi jedno, planovi drugo a realnost trece.
prvu godinu faksa zivjela sam s 10 godina mladjom sestrom, koja je isla u osnovnu skolu. kuhala sam, isla na informacije, prala joj robu na ruke (ves lonac mi je bio super frend), prosla sve sto se prolazi s devetogodisnjacima.
kad je konacno otisla zivjeti s roditljeima pocela sam uzivati u studentskom zivotu i grabiti sto mi se nudilo.
sad kad pogledam unazad, uz sve peripetije ostvarila sam dosta svojih zelja.
zavrsila sam skole koje sam zeljela, ali ne i onako kako sam zeljela. puno je prepreka tu bilo.
imala sam ponudu iz snova koju sam odbila jer sam znala ako je uzmem cijeli zivot cu zivjeti s koferom u ruci.
ostala tu di jesam, bas danas predala papire za neko napredovanje, koje bi me nekad radovalo, a sad je nesto sto eto treba napraviti. jos jedna crta u CV.
iskreno mislim da mi je vrijeme promijeniti posao, ali mi se ne da.
i zelje su mi promjenjive. jos par mjesta na svijetu zeljela bih vidjeti (Zanzibar, Australija, Japan). ostalo kako sam raspolozena.
edit: danas su to moje misli, ko zna sutra sam mozda promasila sve u zivotu a prekosutra sam sve ostvarila. definitivno sam vrckava osoba. i nekako ne kuzim ta premisljanja sto jesam a sto nisam.
Posljednje uređivanje od spajalica : 12.12.2018. at 13:45
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma