Pokazuje rezultate 1 do 50 od 152

Tema: Da li vam je život ispao onakav kakvog ste željeli?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam mlada (relativno), u 34oj, a imam osjećaj da sam puno puno prošla u životu, a kad se osvrnem - i jesam.
    Od backpackinga od 16te po Europi s frendicom, raduckanja na faxu, muževog studiranja i kompletne promjene karijere, mog izazovnog posla, u jednom dijelu radne priče čak i srednjeg menadžmenta, do recesije, financijski ajme teških vremena, kupovine kuće, osnivanja obitelji, dobivanja kćeri, 5 spontanih zaredom, druženja i najboljih prijatelja na svijetu, putovanja s kćeri.....

A što je najbolje život mi se upravo i doskora treba potpuno promijeniti, i ta promjena se sastoji od dualnosti: znam što želim i uistinu vjerujem u to i spremna sam 'zapeti' i ZNAM da će biti dobro, ali uistinu ne znam kako će to sve skupa, detalji moga života, pa čak i grad u kojem ću živjeti - izgledati. Život je to, baci se u vodu i plivaj, guštaj, znaj što želiš (ili znaj što NE želiš) a ostalo....malo sreće
    Kako to lijepo reče Nick Cave, ne vjerujem u intervencionističkog boga (koji mikromenadžerira i gleda tko će dobiti koji posao i kojeg partnera itd), vjerujem u sebe i nadam se dobrom.
    Posljednje uređivanje od MalaRiba : 20.12.2018. at 13:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •