Pokazuje rezultate 1 do 50 od 353

Tema: Može li se postaviti granice bez grubosti/urlanja/prijetnji... nastavi niz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mima, u kojem trenutku bi ti kupila tu kiflu na putu na ručak? Odmah čim traži? Nakon 5 minuta pregovaranja, nakon 15?
    Ozbiljno pitam, rekla si da bi kupila.

I ja mislim da je to s auticem nasilje. I ono je sto sam ja svojem sinoć izgovorila i kako sam ga zgrabila za majicu. Ali nisam znala više sto drugo kad je počeo lupati vratima i svašta nešto...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Mima, u kojem trenutku bi ti kupila tu kiflu na putu na ručak? Odmah čim traži? Nakon 5 minuta pregovaranja, nakon 15?
    Ozbiljno pitam, rekla si da bi kupila.

I ja mislim da je to s auticem nasilje. I ono je sto sam ja svojem sinoć izgovorila i kako sam ga zgrabila za majicu. Ali nisam znala više sto drugo kad je počeo lupati vratima i svašta nešto...
    Kupila bih kad vidim da dijete inzistira, kad procijenim da će od toga nastati incident.

Dakle, realno, svojoj kćeri teško da bih kupila jer ona ne bi inzistirala na tako nečemu. Ali joj nebrojeno puta dozvolim stvari koje po forumu čitam da su roditeljima neprihvatljive. Bolje rečeno, uopće mi ne padne na pamet tako nešto braniti.

A tvojoj bih kupila bit će odmah i nadala bih se da će zaboraviti kiflu u slijedećoh deset minuta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •