Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
I da nadodam.. sad mi je žao što sam ih vratila jer ona bi visila 24 sata na tim programima i to je stalno prepiranje oko toga.
Pa promijenite operatera ili prodajte neku priču i ukini to. Bit će možda vatre neko vrijeme, a brzo se klinci priviknu...

Neki dan mi smo bili kod kumova i pitaju oni naše dečke "Gledate Malcolma u sredini? Gledate ovo? Gledate ono?" Moji dečki to baš ne gledaju. JA sam ta koja gleda kasno navečer policijske serijetine (20 minuta u prosjeku dnevno, dok ne padnem mrtva), oni ništ... Ono što na računalu zna pogledati moj mlađi su filmovi (vikendom, nije na dnevnoj bazi). Stariji čak ni to, kao ni ja - nema strpljenja za nešto dugotrajno. Aliiii zato je proveo 10 sati montirajući na računalu školsku božićnu priredbu. U prosjeku sat-dva dnevno, nekad više - nekad manje. I dok su bili u nižim razredima osnovne, računalo je prevladavalo, a tv rijetko ili nikako.

I da - iznenadili su me, otpremaju se raditi nakon NG pa do početka školske godine. Nisu tražili posao, ali je posao našao njih. Nisu odbili, pa je sad strka oko čitanja lektire i rješavanja matematike, da se oslobode iduća dva tjedna za plaćeni posao, hehehe...