Pokazuje rezultate 1 do 50 od 353

Tema: Može li se postaviti granice bez grubosti/urlanja/prijetnji... nastavi niz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Brrrr....Zamislite gorski kotar pod snijegom i temperature u -,a često i debelom minusu .Bez potkošulje i štrampli?Šlape su kod nas obavezne .Ja sam od onih koje opominju i dosađuju,i to bez griže savjesti.Sad baš mlađu opominjem da utrpa potkošulju u hlače.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj silkica prvotno napisa Vidi poruku
    Brrrr....Zamislite gorski kotar pod snijegom i temperature u -,a često i debelom minusu .Bez potkošulje i štrampli?Šlape su kod nas obavezne .Ja sam od onih koje opominju i dosađuju,i to bez griže savjesti.Sad baš mlađu opominjem da utrpa potkošulju u hlače.
    Takva je Minnesota, uz vjetar nam je debeli minus obicno u dvoznamenkastim ciframa, pocinje s dvojkom. Djeca uglavnom ne nose potkosulje, a ako i imaju nesto bez rukava, to ispadne iz hlaca isti cas. Cesce u hlacama ni ne zavrsi. Strample nosimo samo uz suknju (to kcer; ja nosim hlace 99.5% vremena) i ponekad ispod skijaskih hlaca.

Svi imamo slape, ali samo ih ja nosim i to jer volim. Nosim i potkosulju, ali to i ljeti i zimi jer mi, fina i elasticna, drzi sunke ne okupu. U kuci je grijanje na 23C, a u djecjim sobama to znaci 19/20 za kcer i 20/21 za sina (tako su smjestene sobe, nema im pomoci). Uglavnom nose kratke rukave ili jednu tanku majicu dugih rukava, bose noge ili carape, s tim da kcer prilicno cesto hoda samo u gacama. Ne dozvoljavam golu guzicu, higijene radi, a drugo me nije briga. Nisu bolesni.

Jedino sto mi je trebalo X vremena da se ja izlijecim od silnih stecenih imaginarnih strahova. I mene su oblacili u termo carape preko pet drugih pari carapa, i slicno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •