-
Da, tako to ide... a u školi imaju pločicu na kojoj piše "Ovo je mjesto nulte tolerancije nasilja".
Iz mog iskustva - ne toleriraju da se o nasilju govori. No, da ne bacamo samo drvlje i kamenje - osoblju škola često to isto nije lako riješiti. Odeš u CZSS i požališ se, a oni kažu "Da, da, znamo za tu obitelj godinama..." Neke stvari riješe, nove se pojave i tako u krug. Neki nasilnici odu, dođu novi i nema tome kraja. Pa nasilnik iz sinovog razreda mlatio ga je još u vrtiću i ni tamo nisu ništa suvislo mogli napraviti da se takvo ponašanje zaustavi. U razredu je bilo i druge djece s većim potrebama za brigom sustava i kad se to tako nagomila, teško je održavati i normalnu nastavu. Ja ne razumijem kako i školi nije u interesu rješavati te probleme, jer tako olakšavaju život i svojim zaposlenicima, a ne samo svojim učenicima. Bila sam svjedok napada na školsko osoblje kad je jedan alkoholizirani roditelj skakao po ravnateljevom autu (ima tome već dosta godina) i zbog toga nisam dozvoljavala da moja djeca dežuraju na ulazu u školu. Bilo je svakakvih bisera...Umjesto da plate zaštitare, oni stavljaju maloljetne učenike na portu, koji tako gube od nastave i izlažu se opasnostima vrsta raznih. Eh... Mislim da su s tom praksom prestali u međuvremenu. I sad ti budi pametan.... Najgore od svega je to kakvu pouku naša djeca izvuku - tko tebe kamenom, ti njega željeznom cijevi... ufff...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma