-
Ja sam nastavnik (i roditelj, iako moje dijete jos ne ide u skolu) i nisam Franjo. Odrastao covjek, k tome profesionalac, k tome s tolikim radnim stazom, ne smije si dopustiti takvo ponasanje.
I ja sam dozivjela ruzno ponasanje djece, na kraju se ispostavilo da dolaze iz obitelji u kojima nisu mogli nista bolje ni nauciti i dozivjela sam jos ruznije ponasanje roditelja. Tako je kad radis s ljudima. Ali onda ukazes na to odgovornim sluzbama, pa oni ucine ili ne ucine svoje. A ti s tim djetetom pazis kako postupas. Jer mu treba disciplina ali i njeznost. Nisam nikad daleko stigla s takvom djecom jer nemaju pravu roditeljsku skrb, a drustvo nema sistem koji ce im to omoguciti, ali se nikada nismo tukli. Uvazavali smo se.
A ako netko ipak pribjegne nasilju, treba ga smjesta van iz skole i neka kazneno odgovara, bez obzira profesor ili ucenik. Samo tako cemo mi i nasa djeca biti zasticeni. Jer mi nismo jedni protiv drugih. Ja profesor sam tu zbog djece, ja sam na njihovoj strani.. Glupo je uopce govoriti o stranama, prica se razvodnjava, odgovorni nece biti kaznjeni i mozemo ocekivati samo jos gore eskalacije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma